Appartementen DanicaDramalj - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het familiehuis DANICA in de nederzetting Dramalj omvat 3 afzonderlijke appartementen te huur (elk op één verdieping), met een tuin, een tuin en een privéparkeerplaats naast het huis. Het is gelegen in een rustige straat, 5 min. loop naar de zee. De dichtstbijzijnde stad is Crikvenica, op 3 km afstand. De eigenaar/gastheer woont in het niet-commerciële deel van het huis op de begane grond. Huren is ons familiebedrijf sinds 1969 en tot op de dag van vandaag hebben duizenden tevreden gasten in het pand verbleven en komen graag terug. Tegenwoordig zijn uw gastheren het echtpaar Zlatka en Vladimir Pavković. Wij zullen proberen ervoor te zorgen dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Wij garanderen volledige privacy voor onze gasten. A1 Appartement op de begane grond (2+1) heeft een overdekt terras met uitzicht op de zee en de mediterrane tuin. A2 Appartement (3+2) op de 1e verdieping heeft 2 terrassen en een balkon met uitzicht op zee. A3 Appartement (3+2) op de 2e verdieping heeft een groot terras met uitzicht op het eiland Krk, helemaal van Rijeka in het westen tot het verre Velebit in het zuidoosten. De appartementen zijn voorzien van airconditioning. Airconditioning is extra: A1 - 1 eenheid 6 euro/dag; A2 en A3 - elk 2 eenheden - 12 euro/dag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij boeking is een aanbetaling van 30% vereist op het IBAN van de huurder. De gast betaalt het restantbedrag van het vooraf overeengekomen aantal nachten contant bij aankomst op de eerste dag van gebruik van de accommodatie. Anders bewaart de gastheer het persoonlijke document van de gast (paspoort, identiteitskaart...) tot de volledige betaling. Bij een verblijf korter dan 3 nachten wordt de prijs met 20% verhoogd. Tijdstip van binnenkomst in het appartement: op zijn vroegst om 15.00 uur. Tijdstip van vertrek uit het appartement: uiterlijk om 10.00 uur. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u later aankomt, uw gastheren zullen u verwelkomen wanneer u aankomt! Voor een extra gast tot de maximale capaciteit van het appartement wordt de prijs per dag verhoogd met 12 euro.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gratis annulering door de gast tot 14 dagen voor de geboekte aankomstdatum. Bij een dergelijke annulering wordt de bij de reservering ontvangen aanbetaling onmiddellijk volledig aan de gast terugbetaald. Bij gerechtvaardigde annulering (ziekte of overmacht) door de gastheer zal de gastheer het ontvangen voorschot aan de gast restitueren en er alles aan doen om de gast tijdig vervangende accommodatie aan te bieden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 19 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 1.5 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Er is gratis parkeergelegenheid voor één voertuig per appartement naast het gebouw. Er is een barbecue in de tuin waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Voor niet-ingewijden helpen de gastheren u graag bij het bereiden van de barbecue en geven zij advies over de bereiding van lokale specialiteiten. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan, tegen een toeslag van 12 euro/dag. De stad Dramalj biedt haar bezoekers een verscheidenheid aan stranden met verschillende adrenalinegehaltes, frequente culturele en muzikale avondevenementen in de traditionele stenen haven en een gastronomisch aanbod in verschillende uitstekende restaurants. De plaats is idyllisch en vredig, en van het rijke nachtleven kunt u genieten in Crikvenica, op slechts 3 km afstand, dat bereikbaar is via een promenade langs de zee. Op de route Kačjak-Dramalj-Crikvenica rijden een toeristentrein en een stadsbus. Bijzonder aantrekkelijk is de promenade rond het naburige schiereiland Kačjak met een prachtig uitzicht op het Vinodol-kanaal in het zuidoosten en de Kvarner-baai in het zuidwesten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Danica
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vladimir i Zlatka Pavković
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Frans,
Meer informatie over de verhuurder

Samen runnen we de vestiging. Vanwege haar betere kennis van vreemde talen is Zlatka verantwoordelijk voor de communicatie met buitenlandse gasten en beheert ze het administratieve/regelgevende deel van het werk. Vlado, werktuigbouwkundig ingenieur van beroep, is zeer creatief en staat altijd ten dienste van iedereen in nood. Wij zijn zowel communicatief als goedbedoelend. Wij willen dat onze gasten zich bij ons op hun gemak voelen.

De advertentie Appartementen Danica heeft 585 keer bekeken sinds 17.04.2024.