Appartementen NikeDrvenik Mali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drvenik Mali en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

NIKE Ons huis is gelegen op het eiland Drvenik Mali, een prachtig klein eiland, dat is slechts een uur rijden met de boot van Trogir, UNESCO-stad. Het eiland is bedekt met een rijke mediterrane vegetatie, olijfbomen, onverharde paden en stenen muren, prachtige ongerepte natuur. Het eiland heeft een restaurant, een winkel en een café. Het is omgeven door prachtige stranden waar duikers kunnen genieten van de ondiepe zee en de rotsachtige kust. Als u wilt de rust en stilte, ongerepte natuur en heldere zee te genieten, kom met ons mee naar Drvenik Mali!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Boot van Trogir naar Drvenik Mali rijdt elke dag, minstens twee keer per dag. De haven ligt op 50 meter van het huis NIKE. Tijdens de week u en de auto naar het eiland door de veerdienst van Seget Donjeg- poort 2 km ten westen van Trogir vervoerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Haven: 40 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
NIKE Ons huis ligt op slechts 50 meter van de kust, heeft een grote tuin met mediterrane planten, groot terras met barbecue, in een rustige omgeving. U kunt genieten van het ontbijt of 's avonds een kopje koffie in de schaduw van de binnenplaats. Er is een barbecue in de oude open haard en er is een mogelijkheid van het bereiden van maaltijden, voor u.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nike
Jelena Mateta Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Nike heeft 6581 keer bekeken sinds 30.06.2015.