Appartement JadraDrvenik - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drvenik en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Familie appartement (2+2) voor vier personen in het huis, eerste rij aan zee. Het heeft een aparte ingang die privacy garandeert. Uitzicht op zee vanaf het balkon en terras, dat naar het appartement leidt. Parkeren is langs de weg, voor het huis waar het appartement zich bevindt. Het is inbegrepen in de prijs van de accommodatie. De afstand van het strand is 50 meter en het centrum van de stad kan worden bereikt door een korte wandeling. Het appartement bestaat uit twee aparte kamers en een badkamer. De keuken bevindt zich in een grotere kamer (met een balkon), evenals airconditioning en tv. Wifi beschikbaar. Geen extra kosten. Het is geschikt voor een gezin met twee kinderen of voor twee koppels.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling contant (HRK/EUR). Bij het boeken is het noodzakelijk om de prijs van één dag verblijf te betalen, die is inbegrepen in het totale bedrag van de rekening. Inchecken vanaf 12 uur of op afspraak. Uitchecken voor 10 uur of in overleg.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Voor degenen die van sportieve activiteiten houden, is er een fitnessruimte en een fietspad in de buurt. Voor natuurliefhebbers zijn er paden door de oude nederzettingen boven de stad en uitkijkpunten. Mogelijkheid tot georganiseerde uitstapjes naar Hvar, Korčula en Pelješac.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Jadra
Jadranka Lulić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartement Jadra heeft 23861 keer bekeken sinds 15.04.2018.