Appartement JadraDrvenik - Regio Split

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

Het familieappartement (2+2) voor vier personen bevindt zich in een huis op de eerste rij aan zee. Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een aparte ingang, wat de privacy garandeert. Het uitzicht op zee is vanaf het balkon en terras, waardoor u het appartement betreedt. Parkeren kan langs de weg voor het huis waar het appartement zich bevindt. (Het is bij de accommodatieprijs inbegrepen.) Het appartement bestaat uit twee aparte kamers en een badkamer. De keuken maakt deel uit van een grotere kamer (met balkon) en is uitgerust met serviesgoed en ander keukengerei. De koelkast bevindt zich ook in de tweede kamer. Het appartement is voorzien van airconditioning en televisie. Er is WiFi beschikbaar. Geen extra kosten. Het appartement is geschikt voor een gezin met twee kinderen of twee stellen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling contant (EUR). Bij het boeken is het noodzakelijk om de prijs van één dag verblijf te betalen, die is inbegrepen in het totaalbedrag van de factuur. Inchecken vanaf 12.00 uur of op afspraak. Uitchecken vóór 10.00 uur of op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 70 m
  • Apotheek: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het strand is kiezelstranden en wordt gedeeltelijk in de schaduw gesteld door pijnbomen. Er zijn ook rotsstranden in de buurt. Er zijn wandelpaden langs de zee, maar ook paden op de omliggende heuvels van de berg Biokovo. Er worden uitstapjes georganiseerd naar de nabijgelegen eilanden Brač, Hvar en Korčula. Voor degenen die van sportieve activiteiten houden, is er een fitnessruimte en een fietspad in de buurt. Voor natuurliefhebbers zijn er paden door de oude nederzettingen boven de stad en uitkijkpunten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Jadra
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Jadranka Lulić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartement Jadra heeft 27693 keer bekeken sinds 15.04.2018.