Appartement Stipčić Mrežnički BrigDuga Resa - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement bevindt zich in een gezinswoning, op de begane grond met een aparte ingang. Het wordt omgeven door groen en ligt op ongeveer 100 meter afstand van de rivier de Mrežnica. Indien u met de auto komt, is er een parkeerplaats voorzien op het erf. De binnenruimte bedraagt 35 m2 en het buitenterras 15 m2. Ideaal voor koppels en kleine gezinnen (maximaal 3 personen). U kunt ook één huisdier meenemen tegen een toeslag van € 10,-. Het appartement is volledig gemeubileerd, gerenoveerd (2023) en voorzien van airconditioning (koeling/verwarming). Door de ligging op de begane grond en aan de noordzijde is het er in de zomer zowel overdag als 's nachts aangenaam fris. Roken is alleen toegestaan in de buitenruimte. Het organiseren van feesten e.d. is niet toegestaan. De prijs voor één nacht bedraagt € 10 meer dan de prijzen vermeld in de prijslijst.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het is mogelijk om te reserveren door een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag te doen. De rest wordt bij aankomst in rekening gebracht. Check-in: vanaf 14.00 uur. Check-out: tot 11.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien de reservering tot 30 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het totale bedrag van het voorschot minus de transactiekosten gerestitueerd. Indien de reservering binnen 30 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Treinstation: 800 m
  • Vliegveld: 60 km
  • Nationaal Park: 80 km
Extra faciliteiten
Gasten kiezen deze locatie meestal voor rust, goede slaap en rust in de ware zin van het woord. Hier vinden ze hoekjes bij de rivier voor meditatie, lezen, schrijven, lange wandelingen. Velen beginnen de dag met hardlopen en sporten, gaan verder met activiteiten op de rivier (zwemmen, duiken, vissen, raften), fietsen of wandelen. Als onderdeel van ons aanbod is het mogelijk om: - fietsen te huren (e-bikes, mountainbikes), - een kajak/kano te huren, - een toeristische rondreis naar nabijgelegen bestemmingen te regelen met een erkende toeristische gids (Duga Resa, Karlovac, NP Plitvička jezera, Ozalj, Ogulin en anderen in overleg) - wandelroutes regelen (Vinica, Martinščak, Klek) Gezien de ligging van de accommodatie is het geschikt om excursies te maken in de richting van Gorski Kotar, de Adriatische Zee, nationale parken, de hoofdstad Zagreb, Slovenië, Bosnië en Herzegovina.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Stipčić Mrežnički Brig
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ksenija Stipčić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Stipčić Mrežnički Brig heeft 2109 keer bekeken sinds 20.07.2023.