Appartement SuzyFažana - Istrië

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement voor 2-4 personen, hoge begane grond, Fažana, Valbandon, in een rustige buurt van gezinswoningen tegenover de Brijuni-eilanden (1,6 km van Fažana en 5 km van Pula), 51 m2, woonkamer (slaapbank voor 2 personen) met keuken (een kamer), slaapkamer (tweepersoonsbed), badkamer, balkon 9m2, barbecue. Zee 400 m van het huis, mooi strand ideaal voor kinderen en een promenade van Valbandon naar Fažana.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs is INCLUSIEF - water, elektriciteit, gas, draadloos internet, beddengoed, handdoeken, wasmachine, vaatwasser, SAT, airconditioning, eindschoonmaak, parkeerplaats, barbecue. WIJ heffen GEEN toeristenbelasting en registratie. Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de totale prijs te worden betaald, de rest op de dag van aankomst. Inchecken na 14.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 1.6 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.6 km
  • Apotheek: 1.6 km
  • Bank: 1.6 km
  • Postkantoor: 1.6 km
  • Tankstation: 1.6 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Casino: 5 km
  • Nationaal Park: 1.6 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Suzy
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Wilkowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Zeer comfortabel, goed uitgerust, groot appartement

We waren met zijn tweeën, maar het appartement is zo groot dat er met vier personen voldoende ruimte is. Praktisch een normaal, comfortabel appartement. Twee kamers met een grote badkamer. Uitgerust met alles wat je nodig hebt (airconditioning, tv, koelkast, magnetron, vaatwasser, wasmachine, strijkijzer, strijkplank, droger, wasknijpers, efficiënte wifi, zelfs draad en naalden). Er is voldoende ruimte in de kasten. Ook het aantal hangers. Er is een aangewezen parkeerplaats op het terrein, die zelfs plaats biedt aan een grote auto. Ook is er een afsluitbaar hek aanwezig om te voorkomen dat kinderen van de trap vallen. Een langzame wandeling van 15 minuten naar het prachtige strand. De weg naar het strand loopt voor 80% door een zeer schilderachtig gebied. Iedereen die wil, kan naar het strand rijden. Er is gratis parkeergelegenheid. U kunt uw auto achterlaten, de voetgangersbrug oversteken en u bent al op het strand. Er loopt een wandel- en fietspad langs het strand. U kunt met een kinderwagen een wandeling langs de zee maken. Iets verder is er een aangewezen strand voor honden, uitgerust met een speciale douche voor hen. Het gebied is rustig. De dichtstbijzijnde winkel ligt op ongeveer 5 minuten afstand, evenals de dichtstbijzijnde bar. Er zijn veel strandtentjes langs het strand. Informatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in bezienswaardigheden: de plaats is een uitstekende uitvalsbasis. We hebben een groot deel van Istrië bezocht. De eigenaresse en haar familie wonen op het terrein. Het zijn erg aardige mensen. Algemeen: we hebben een geweldige vakantie gehad, in een zeer comfortabel appartement, in het gezelschap van zeer aardige gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt voor de leuke reactie!

Beste Danuta, het was een genoegen jou en je man te ontmoeten, jullie waren geweldige gasten. Ik weet dat je een groot deel van Istrië hebt bezocht, maar misschien wil je nog een keer komen. Je bent altijd welkom! Met vriendelijke groet, Suzana@familie :)

Beograd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Aanbevolen appartement

Verbleven in juli 2022 en gaan over een paar dagen weer. Prachtige Suzana, het appartement is mooi en smaakvol ingericht, het heeft alles wat je nodig hebt, het strand is prachtig, veel schaduw. Voor aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Je bent altijd welkom!

Beste Nataša, de grootste beloning voor een verhuurder is een tevreden gast die terugkeert omdat hij de geleverde inspanning heeft erkend. Bedankt dat je weer onze gasten bent en een warm welkom! Tot de volgende keer :) :)

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Loven

Het appartement ligt in een rustige omgeving, omgeven door groen, alles is super schoon en ruim, en de gastvrouw is zeer behulpzaam en vriendelijk! Ik raad aan!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hartelijk welkom!

Dankjewel Maria! Als je reis je weer naar Istrië brengt, hoop ik je te zien! :)

Toon alle beoordelingen
Suzana Delić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Suzy heeft 46225 keer bekeken sinds 22.11.2016.