Appartement Zelena Oaza IIGeneralski stol - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Een klein huis dat zelfs de meest veeleisende bezoekers volledig zal bevredigen. In het huis vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf en loop je in een paar minuten naar de rivier en de prachtige waterval (300m). Het huis is gelegen op een zeer rustige plek. Er zijn 2 winkels, een postkantoor en een café in het centrum van de stad. Het huis heeft uitzicht op de rivier en de waterval. Aangezien het een gebouw met twee verdiepingen betreft, is het mogelijk om een naastgelegen appartement (5 personen) te huren. Het appartement op de begane grond bestaat uit een keuken (koelkast met vriesvak, oven en 4 elektrische kookplaten, alle benodigde servies en keukengerei), woonkamer (slaapbank, TV, muzieklijn, bordspellen, boeken) en badkamer (toilet, bidet), douche en wastafel). Boven, op de zolder, staan een tweepersoonsbed (160x200) en twee eenpersoonsbedden (90x200) en een klein terras met uitzicht op de waterval. Er is een barbecue in de achtertuin. Het appartement is voor maximaal 5 personen + babybedje en het minimum verblijf is twee nachten. Het huis is gelegen op een zeer rustige plek. Er zijn twee winkels, een postkantoor en een café in het centrum van de stad.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in is na 16.00 uur Check-out is tot 10.00 uur Huisdieren zijn in huis toegestaan zonder extra kosten
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gratis annuleren een maand voor de geplande aankomst. Annulering 15 dagen voor geplande aankomst 50% van het bedrag, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 400 m
  • winkel: 3 km
  • Dokter: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Treinstation: 3 km
Extra faciliteiten
Het appartement beschikt over airconditioning en wifi. De ligging van het huis is ideaal voor uitstapjes in de omgeving. De dichtstbijzijnde spa ligt op slechts 7 km afstand. Izvor Tounjčica ligt op slechts 15 km afstand. Dichtbij (30 km) is Ogulin, de geboorteplaats van Ivana Brlić Mažuranić. Het meer van Sabljaci ligt op minder dan 30 km afstand. ) Het is 29 km naar Karlovac, 20 km naar Duga Resa, in het bereik van 50 en meer km, zijn er verschillende kleinere rodel- en skigebieden.Het is 91 km naar de zee, Senja, 93 km naar Zagreb, Plitvicemeren 78 km.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zelena Oaza II
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivana Đurek
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Zelena Oaza II heeft 2110 keer bekeken sinds 18.07.2023.