Vakantiehuis Country GreenfieldsGospić - Kvarner

prijs vanaf € 280 per nacht
Beschrijving van de woning

Het luxe vakantiehuis Greenfields ligt in de ongerepte natuur, op 200 m van de rivier de Lika, op 400 m van de rivier de Otešica en op slechts 4,5 km van het centrum van Gospić. Het grote terras met uitzicht op de berg Velebit heeft een hottub voor 5 personen, compleet tuinmeubilair, een barbecue en een buitenhaard. Een klein terras met tuinmeubelen kijkt uit op de tuin. Het huis heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, extra toilet, beddengoed, handdoeken, badjassen, slippers en cosmetica, drie flatscreen-tv's met satellietzenders, IPTV, Netflix, gratis wifi en een ruime woonkamer met open haard. De eetkamer en keuken zijn volledig uitgerust met alle nodige huishoudelijke apparaten (vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaten...). Het huis heeft een wasmachine en droger, evenals een strijkijzer en een strijkplank.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling vindt plaats via een transactierekening en betalingsinformatie wordt verzonden na ontvangst van de reservering. Voorschot is 30% van de prijs. De inchecktijd is van 16:00 tot 24:00 uur en de uitchecktijd is van 07:00 tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk bij annulering van de reservering 14 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 45 km
  • Centrum: 5 km
  • Restaurant: 4 km
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 100 km
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje, proeverijen van zelfgemaakte kaas en brood en een fruitmand. In de keuken zijn basis etenswaren zoals koffie, thee, melk, olie, azijn, suiker, zout, pasta, rijst en aardappelen van Lika verkrijgbaar. Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten, zoals wandelen, paardrijden, quadrijden, kanoën en vissen in de nabijgelegen rivieren, en daarna ontspannen op het grote terras in het hydromassagezwembad met een prachtig uitzicht op de berg Velebit. Volgens de wensen van de gasten kunnen we uitstapjes naar nabijgelegen nationale parken en een rondleiding langs andere bezienswaardigheden organiseren. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn het "Nikola Tesla" Memorial Center, Dr. Ante Starčević Memorial Home en Pećinski Park Grabovača, en vijf nationale parken liggen op maximaal 50 minuten rijden met de auto.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Country Greenfields
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tatjana Malečić Pezelj
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Country Greenfields heeft 2471 keer bekeken sinds 30.06.2023.