Appartementen LinaGradac - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Lina is een volledig uitgerust appartement op een rustige plek nabij het centrum. Het is 3 minuten lopen naar het strand en dezelfde afstand naar het centrum. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een woonhuis en bestaat uit een woonkamer die verbonden is met de keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer. Het heeft ook een balkon met uitzicht op zee. Het is uitgerust met alle standaard huishoudelijke apparaten (koelkast, oven, fornuis) en is voorzien van airconditioning en een tv en een slaapbank in de woonkamer. De prijs is inclusief een parkeerplaats op 200 meter van het appartement, maar bij aankomst kunt u voor het uitladen van uw bagage een auto besturen op 30 meter van het appartement. De gastheer bevindt zich op dezelfde plek en zal bij aankomst de gasten verwelkomen en hen het appartement en de parkeerplaats laten zien en de sleutels overhandigen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt bij aankomst contant of per bank betalen. Bij reservering is een aanbetaling van 30% van de totale huurprijs vereist. Geschatte aankomsttijd is vanaf 14:00 uur en vertrek is van 08:00 tot 10:00 uur. In overleg kan dit worden aangepast. De toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen, evenals een parkeerplaats en het gebruik van airconditioning en internet.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 400 m
  • Vliegveld: 95 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Humpolec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Januari 1970
Appartement Lina

Heel erg bedankt aan Lina Apartments. De appartementen zijn gelegen nabij de zee, ze hebben een geweldige locatie. Wij hebben een leuke vakantie gehad. We raden aan en kijken uit naar volgend jaar. Met vriendelijke groeten, Irina.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Lina

Heel erg bedankt, we zijn blij dat u onze gasten was. We kijken uit naar uw komst volgend jaar.

Irma Sokolić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Met pensioen, bracht ze 34 jaar door in het bedrijf Ina Rafinerija nafte Sisak als elektrotechnisch ingenieur en een B.Sc. veiligheid. Echtgenote, moeder van drie kinderen. Hobby duiken. Geboren in Sisak, vader oorspronkelijk uit Gradac. Ik spreek redelijk goed Engels. Ik verwelkom mijn toekomstige gasten. 😃

De advertentie Appartementen Lina heeft 6457 keer bekeken sinds 19.04.2023.