Appartementen OPG Pavičić IvanaGrubišno Polje - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De boerderij van de familie Pavičić ligt aan de ingang van Grubišno Polje. In de buurt van de stad en aan de rand van het bos bieden wij u in nieuw gebouwde appartementen accommodatie en genieten van de voordelen van de regio Bilogora en de schone en ongerepte natuur. Op de binnenplaats van onze boerderij bevinden zich twee appartementen, elk met een capaciteit van 4+2 personen. Ze beschikken over volledig ingerichte op maat gemaakte keukens, een woonkamer met eetgedeelte, een badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers, eventueel te voorzien van twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. De appartementen hebben vloerverwarming en airconditioning en zijn uitgerust met smart-tv's. Voor elk appartement is een ruim terras met de mogelijkheid om een hout- of houtskoolgrill te gebruiken. Op het erf van de boerderij is er een overdekt terras met een oven en een buitenkeuken voorzien van warm/koud water, een gootsteen, een gasfornuis met een elektrische oven en compleet servies om te koken en te eten. Het erf is verbonden met een hectare ecologische boomgaard met veel verschillende soorten fruit en een bos dat eigendom is van de boerderij, waar gasten kunnen wandelen, fruit plukken en genieten van ecologisch geteeld fruit en de ongerepte natuur die hen omringt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is mogelijk via vooruitbetaling of contant bij aankomst. Het tijdstip van aankomst en vertrek van de gasten is volgens afspraak met de gasten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 2 km
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivana Pavičić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Onze appartementen zijn nieuw geopend in 2022. Wij zijn beschikbaar voor toekomstige gasten van 0-24. De installatie van een zwembad in het appartement wordt voorbereid, dat in de zomermaanden ter beschikking zal staan van onze gasten. Vanaf het najaar van 2023 wordt er een educatief parcours ingericht in het bos op onze boerderij. We kijken uit naar nieuwe gasten en nieuwe kennissen.

De advertentie Appartementen OPG Pavičić Ivana heeft 3261 keer bekeken sinds 28.03.2023.