Appartement Tatjana DominisHvar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne en eigentijdse appartementen Dominis met een ongelooflijk panoramisch uitzicht van 180 graden. Wij bieden onze gasten 4 moderne appartementen, volledig uitgerust met alle nodige faciliteiten voor een aangename vakantie. Blue peace 4-sterren appartement, Blue horizon 4-sterren appartement, White 3-sterren appartement en 3-sterren Green appartement. De appartementen zijn uitgerust met wasmachines of vaatwassers, satelliet-tv, ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en hebben een snelle wifi-internetverbinding. Onze gasten zijn voorzien van parkeergelegenheid voor hun voertuigen en een grill waar u verschillende vis- en vleesdelicatessen kunt bereiden. Geniet van zonsopgangen en zonsondergangen vanaf onze ruime terrassen in het gezelschap van dierbaren, luisterend alleen naar het geluid van de zee, en wanneer u de stadsdrukte wilt, brengt een aangename wandeling u in slechts 15 minuten naar het stadscentrum. Zoek op warme zomerdagen verfrissing in de heldere zee op de stranden op slechts 5 minuten lopen van ons huis. WELKOM!!!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een voorschot van 20% van het totale bedrag per bankoverschrijving te betalen. De rest van het bedrag wordt op de dag van aankomst contant betaald. Aankomst is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. De eindschoonmaak is € 35, -.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering is mogelijk (met goede reden) één maand voor aanvang van de reservering met volledige terugbetaling van het aanbetaalde bedrag.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 900 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 900 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Tatjana Dominis
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2021
Mooi

Mooi ruim appartement, goed uitgerust, groot terras met barbecue en prachtig uitzicht op zee. Rustige buurt, en de gastvrouw is erg aardig en staat altijd voor je klaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Graz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2019
Perfect!

Geweldig appartement! Het is 5 minuten naar de zee .. Zeer schoon! De gastvrouw is erg aardig en erg behulpzaam! Zou opnieuw en opnieuw komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Manchester,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Beste verblijf ooit !!

We verbleven zeven dagen in het appartement van Tatjana en we vonden het absoluut geweldig !! Groot, privéterras voor appartement met barbecue, die we veel hebben gebruikt, was hoog licht van onze vakantie (geweldig uitzicht op zee en eilanden!) Appartement zelf is perfect voor vier personen (_en we waren twee koppels), met elke mogelijk apparaat dat men zich zou kunnen wensen (ook vaatwasser) en er zijn ook twee badkamers..Tatjana is een heel lieve dame, toegewijd aan haar bedrijf, zeer ontvankelijk voor alle vragen die we hadden en altijd beschikbaar. We konden zien dat ze heel voorzichtig is met details en dit is te zien aan het interieur van het appartement en kleine details die ze voor ons heeft achtergelaten. We kunnen haar appartement ten zeerste aanbevelen en we komen zeker volgende zomer terug !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Tatjana Dominis Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans, Frans,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten, mijn naam is Tatiana. Ik en mijn familie te maken hebben met het toerisme voor vele jaren, en we willen onze gasten te voorzien van de best mogelijke service. We genieten van tijd doorbrengen met mensen, dus deze job ervaren en als een kans voor nieuwe kennissen. Wij willen u van harte welkom en heten u welkom in een van de 10 mooiste eilanden in de wereld ...

De advertentie Appartement Tatjana Dominis heeft 65768 keer bekeken sinds 15.02.2015.