Appartement IvankaIst - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

De inrichting is gelegen in de baai Kosirača op het eiland hetzelfde. Island ist een ideale plek voor rust en ontspannen vakantie, het eiland heeft geen autoverkeer, maar kan worden bereikt met de auto op het eiland en parkeer hem daar. Het appartement is gelegen op de begane grond van het huis. Het bestaat uit twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een deel van de woonkamer waar sprake is van een kitchenette, eet- en zithoek en tv kijken. De sofa in de woonkamer strekt zich uit en er is een mogelijkheid om twee kinderen of een volwassene slapen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van een afspraak is nodig om een ​​aanbetaling van 30% te betalen, en de resterende volledig uiterlijk vier weken voor aankomst. Aankomsttijd zal worden afgestemd op de methode van aankomst op het eiland en het tijdschema veerboot of catamaran en we proberen om de gasten mogelijk te maken als kortere wachttijd, afhankelijk van de datum van aankomst of vertraging van het schip
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Haven: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij bieden u een welkomstdrankje voor elke gast en het is inbegrepen in de prijs. We hebben een boot die kan worden gehuurd met of zonder schipper. Mogelijke verkoop van vers gevangen vis, volgens de vangst. Wij rekenen een extra schoonmaak 25 euro.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ivanka
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Darija Krajinović - Matas Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We hebben besloten onze kleine huis in de buurt van de kust en bieden anderen te genieten van een heerlijke vakantie wat we doorgebracht met kinderen voor de komende jaren. We kijken ernaar uit om nieuwe kennissen, ervaringen en mogelijkheden die de gasten een onvergetelijke vakantie.