Appartementen GenariIst - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Genari ligt in Kosirača, een rustige baai op het eiland Ista, in een huis omgeven door groen. In elk appartement is gratis gebruik van een wasmachine, buitengrill en internet mogelijk. Voor gasten die met de auto komen, is er gratis parkeergelegenheid op slechts 50 meter van het appartement. De appartementen zijn allemaal voorzien van airconditioning en van alle gemakken voorzien en zijn, afhankelijk van de grootte, geschikt voor een onbezorgd verblijf voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een rustige vakantie met z'n tweetjes. APPARTEMENT 1 - ID 53591 is een familieappartement, gelegen op de begane grond van de woning en daarom uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Vanaf het ruime overdekte terras is er uitzicht op de top van Straž, waar zich een klein kerkje bevindt met een uitkijkpunt. APPARTEMENT 2 - ID 53592 bevindt zich op de 1e verdieping en de loggia met prachtig uitzicht op zee biedt de mogelijkheid om de hele dag te verblijven. APPARTEMENT 3 - ID 53593 bevindt zich op de 2e verdieping en het overdekte balkon biedt een uniek uitzicht op de zee en de omliggende eilanden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor informatie over de beschikbaarheid van appartementen kunt u het contactformulier invullen. Inchecken: na 15.00 uur; Uitchecken: tot 10.00 uur; De prijs is inclusief: eindschoonmaak, gebruik van airconditioning, onbeperkt internet, handdoeken en beddengoed.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om een voorschot van 30% van de prijs van de accommodatie te betalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst op het eiland Ist heten wij u graag welkom en begeleiden wij u naar uw appartement. Het is mogelijk om Ist vanuit Zadar te bereiken per catamaran (vertrekkend vanuit de stadshaven op het schiereiland) en met de veerboot (vertrekkend vanuit de haven van Gaženica), maar ook met de veerboot vanuit Mali Lošinj. Parkeren is gratis in de baai van Kosirača, niet ver van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Genari
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sniježana Genari Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, graag van harte welkom en wensen u een verblijf in ons appartement goed bevallen. Tot ziens in Ist!

De advertentie Appartementen Genari heeft 34066 keer bekeken sinds 06.05.2017.