Appartementen RošićHvar Ivan Dolac - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Ivan Dolac en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen met een prachtig uitzicht op zee bevinden zich direct naast het strand in Ivan Dolac. Het is ook het centrum van een rustig toeristisch stadje dat ideaal is voor gezinnen met kinderen vanwege de nabijheid van het strand, op slechts 10 meter van het huis, bakker 40 m, winkel 100 m, café en restaurant 20 m. In de kelder van het huis is er onze souvenirwinkel en wijnwinkel. - Klein appartement A3 bestaat uit een keuken met een eettafel en een slaapbank, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een inkomhal en een terras. Vanuit bijna het gehele appartement heeft u een prachtig uitzicht op zee en het strand. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van de woning, evenals het appartement. A4. - Groot appartement A4 bestaat uit een keuken met een eettafel en een slaapbank, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een hal en een terras. Vanuit de keuken, een slaapkamer en het terras is er uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling op de rekening 30%, de rest bij aankomst. Aankomsttijd: 15.00 uur in overleg of eerder Vertrektijd: 10.00 uur in overleg of later Eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen. Huisdieren €7 per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 5 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Extra uitrusting en apparaten inbegrepen in de prijs: - airconditioning, satelliet-tv, internet, haardroger. - parkeren is gratis, deze is gelegen achter de woning in de schaduw. - bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken 3 keer per week indien nodig en vaker De keuken is voorzien van oven, koelkast, vriezer, waterkoker, handmixer. De kamers hebben kwaliteitsvolle houten bedden (160x200cm), nachtkastjes, een bureau en een kleerkast. Extra bedden zijn in de keuken - slaapbank (140x200) cm. We geven onze gasten een korting van 10% op onze huishoudelijke producten in onze winkel in het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rošić
Patricija Milatić Aanbieder vanaf 2011
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik heb 24 jaar, Ik hou van reizen, nieuwe mensen en hun cultuur te ontmoeten. Van kleine Ik heb contact met de gasten en ik ben blij dat elke zomer, en elke nieuwe klant is een nieuwe ervaring van waaruit we kunnen leren hoe ze hun aanbod te verbeteren en de gasten niet eens meer tevreden.

De advertentie Appartementen Rošić heeft 26593 keer bekeken sinds 18.11.2019.