Appartement Blue HorizonJadranovo - Kvarner

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in ons Blue Horizon-appartement. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met moderne details aangevuld met warme, natuurlijke elementen, waardoor een gevoel van harmonieuze luxe ontstaat. De ruime woonkamer nodigt uit om te ontspannen op de comfortabele bank en tegelijkertijd te genieten van het uitzicht op het eindeloze blauw van de Adriatische Zee. Onze volledig uitgeruste keuken geeft u de mogelijkheid om uw eigen maaltijden te bereiden met de nieuwste apparatuur en accessoires. De slaapkamers zijn oases van rust en comfort, met comfortabele bedden en fris beddengoed om een ​​goede nachtrust te garanderen na een lange dag vol ontdekkingen van de nabijgelegen stranden en bezienswaardigheden. Ons appartement heeft ook een ruim balkon, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen drankje in de avond bij de zonsondergang. Het eerste strand ligt op 300 meter afstand, het restaurant op 100 meter en de winkel op 400 meter. Geniet van elk moment dat u doorbrengt in ons appartement aan zee, waar comfort, luxe en de schoonheid van de natuur samenkomen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in: vanaf 14.00 uur Uitchecken: tot 10.00 uur. De reservering van het appartement wordt als bevestigd beschouwd na ontvangst van het voorschot, waarvoor u instructies ontvangt via e-mail. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gratis annuleren van de reservering tijdens het seizoen is mogelijk tot 14 dagen voor aankomst. Mocht u om welke reden dan ook niet op uw geplande vakantie kunnen komen, dan komen wij graag met u in contact als u de reservering binnen een redelijke termijn annuleert of als het ons lukt uw afspraak aan andere gasten aan te bieden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Postkantoor: 1.4 km
  • Busstation: 7 km
  • Vliegveld: 16 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Blue Horizon
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dražen Perčinlić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Blue Horizon heeft 409 keer bekeken sinds 21.04.2024.