Appartementen Jelsa559Hvar Jelsa - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Twee volledig gerenoveerde stenen huizen in een rustig deel van het historische centrum van Jelsa, op het zonnigste van alle Kroatische eilanden, Hvar. Het vakantiehuis en twee appartementen in het huis bieden mogelijkheden voor accommodatie voor koppels en gezinnen. Het huis bestaat uit twee slaapkamers met badkamers, een woonkamer met keuken en eetkamer, en een terras. Elk van de appartementen bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer met een extra bed, een keuken, een badkamer en een terras. Het appartement op de eerste verdieping van de woning is groter, omvat de 1e verdieping en het souterrain en beschikt over een extra toilet. De woning is in 2022 gerenoveerd en voorzien van alle benodigde inboedel. Tijdens de inrichting wilden we een aangename en mooie omgeving creëren, en de terrassen bieden een perfecte omgeving om uit te rusten. Gelegen op slechts een steenworp afstand van Pjaca (centrale plein), cafés, restaurants en nabijgelegen stranden. Op loopafstand zijn: Stadsstrand, uitgerust met openbare douches en een café binnen de faciliteit; Mina, een zandstrand met oude pijnbomen op de terrassen, dat een perfecte combinatie van schaduw en zon biedt, is ideaal voor gezinnen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering van het huis/appartement wordt bevestigd door betaling op de rekening van 30% van de totale prijs (vooruitbetaling), en de rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst of door betaling van het resterende bedrag op de rekening. De aankomsttijd in het appartement is vanaf 16:00 uur en de vertrektijd is tot 10:00 uur. Wij sturen u een schriftelijke bevestiging van de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor aankomst, met teruggave van het volledige bedrag van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 300 m
  • Haven: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een koffiezetapparaat en koffie verwelkomen u in het huis en de appartementen. Op verzoek is er een opvouwbaar babybedje beschikbaar, indien beschikbaar. Waar mogelijk proberen wij gasten betaald parkeren in de buurt van het huis aan te bieden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jelsa559
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Petra Orehovec
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hoewel ik het grootste deel van het jaar in Zagreb woon en werk, is Jelsa voor mij en mijn gezin een stukje hemel, dat we graag delen met lieve mensen. We hebben de twee huizen met veel liefde en aandacht ingericht, zodat de tijd die we in Jelsa doorbrengen leuk zal zijn voor onze gasten, maar ook voor ons. Ik hou van de combinatie van het ritme van een klein stadje en de rust van de kristalheldere zee waar Jelsa onbaatzuchtig voor zorgt!

De advertentie Appartementen Jelsa559 heeft 735 keer bekeken sinds 22.03.2024.