Appartementen SunriseUgljan Kali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste locatie !!! Modern ingerichte appartementen met grote overdekte terrassen, een prachtig uitzicht op de zee en het strand aan de voorkant van het huis. Appartementen zijn gelegen in een klein vissersdorpje, comfortabel en veilig voor een vakantie zonder drukte en lawaai. Een ideale plek voor een familievakantie. Onze appartementen zijn perfect voor gezinsvakanties, alleen of met vrienden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd is 14:00 uur en vertrektijd tot 10 uur. Om het appartement te boeken, moet u 15% van het voorschot betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beste locatie op het eiland Ugljan. Naast accommodatie bieden we ook gratis parkeergelegenheid, garage, tafeltennis, grill, tv en internet. De schoonmaakkosten van het appartement zijn inbegrepen in de prijs van de accommodatie. Elk appartement heeft een eigen wasmachine. De stranden zijn semi-ongerept en iedereen kan zijn rustige hoekje vinden. Gasten kunnen een boottocht naar het Kornati National Park boeken. Fietsen is ook een favoriete gast op het eiland Ugljan. Tijdens de zomer worden er veel traditionele feesten (het feest van St. Lawrence, Fishermen's nights) gehouden in Kala.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunrise
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Skopje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Een heerlijke zomer

Ik kan zeggen de beste vakantie tot nu toe! Het appartement is mooi, het heeft alles wat je nodig hebt, zeer schoon en modern. Een groot terras met een prachtig uitzicht op de zee, de baai en Zadar. Een buitendouche en barbecue-open haard zijn beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik, en u kunt tafeltennissen, darten of een sup lenen. Dit is de perfecte plek voor een vakantie, de zee is mooi, schoon en op slechts 80 stappen van je... De gastheren zijn buitengewoon geweldig, vriendelijk, ontspannen... De gastheren die je maar kunt wensen. Op vakantie voelden we ons thuis, met geweldige vrienden aan onze zijde. Met een dierbaar hart raad ik u aan Apartments Sunrise te bezoeken en het zelf te zien !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Viškovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Geweldige vakantie

Het appartement is gelegen op een rustige locatie, prachtig ingericht en uitstekend uitgerust. Het heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op de zee, het nabijgelegen strand en Zadar. De gastheren zijn erg vriendelijk. Aanbevolen voor iedereen die een rustige vakantie wil, zonder lawaai, drukte en stress.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ptuj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2022
Het mooiste appartement

Echt de beste vakantie tot nu toe. Het appartement was extreem schoon, zeer goed uitgerust, modern, praktisch en ruimtelijk precies de juiste maat voor ons gezin. Een uitzonderlijk uitzicht op de zee en het strand ligt op slechts 80 treden naar beneden. de eigenaar of de hele familie is buitengewoon goedhartig. We voelden ons echt thuis op vakantie, dus we komen zeker terug naar het Sunrise appartement in Kali.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Rose Marošević Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. Dank je wel.

De advertentie Appartementen Sunrise heeft 52646 keer bekeken sinds 02.07.2015.