Stenen huis Pearl of KaliUgljan Kali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 150 per nacht
Beschrijving van de woning

Eerste rij naar de zee 2 minuten lopen van het strand Privé parkeerplaats (2 voertuigen) Volledig en modern ingerichte appartementen in een rustig deel van de stad Onze prachtige Villa Pearl of Kali is in 2021 gebouwd met als doel gasten een unieke vakantie-ervaring te bieden en de gevoel van een traditioneel Dalmatisch stenen huis vlakbij de zee. De villa is gebouwd op slechts 7 meter van de zee en het grote terras van 23 vierkante meter biedt een ongerept panoramisch uitzicht op het prachtige eiland Ošljak, Vir, Zadar, Bibinje en het Velebit Nationaal Park. In de buurt van de villa zijn prachtige stranden en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Alle details zijn zorgvuldig ontworpen om het hoogste niveau van comfort voor onze gasten te garanderen. Een rustige ligging, een prettig interieur en een ruim terras bieden volop mogelijkheden voor zowel ontspannende als avontuurlijke gasten. Ongeacht het type, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en profiteren van de filosofie van de villa - gemaakt voor herinneringen die blijvend zijn.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering wordt de aanbetaling niet geretourneerd
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 600 m
  • Tankstation: 2 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voorzieningen Drankjes welkom Entertainment Kajakkaarten Netflix Overige diensten op het eiland (toeslag) Scooterverhuur Fiets-, e-bike-, motor- en quadverhuur Boot- en jachtverhuur Massages en schoonheidsbehandelingen Huisdieren niet toegestaan Feesten/evenementen niet toegestaan Huisregels Gasten moeten tussendoor stil zijn 23:00 en 07:00 uur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis Pearl of Kali
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Graz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Maart 2024
Nezaboravan odmor

Paradise Sea Vacation: Dit was ons tweede bezoek aan het stenen huis in Kali, maar deze keer besloten we langer te blijven en we konden niet gelukkiger zijn! Het uitzicht op de zee vanaf het terras is boeiend en de knusse bedden laten ons elke avond zachtjes in slaap vallen met het geluid van de golven. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is om heerlijke maaltijden te bereiden, en de gastheren verwelkomden ons met een warme glimlach en nuttige tips over lokale bezienswaardigheden. Wij kunnen niet wachten om terug te keren. We raden deze accommodatie zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen verblijf aan zee met een adembenemend uitzicht.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Vakantie in 2023

Ons verblijf in het stenen huis in Kali was onvergetelijk. Elke dag verkenden we de verborgen baaien van het eiland, liepen over de paden door de stenen en genoten van het zwemmen in de kristalheldere zee. 'S Avonds genoten we van het terras met uitzicht op de zee en het geluid van de stilte. De gastheren waren erg aardig en gastvrij. Gefeliciteerd en tot volgend jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Lucija Zonjić Kovač
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Stenen huis Pearl of Kali heeft 1242 keer bekeken sinds 05.02.2024.