Vakantiehuis ŽeljanaKaprije - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Als je een echte vakantie wilt met je familie of vrienden, zonder lawaai, auto's, drukte, verwarring en drukte, als je gewoon wilt genieten, zwemmen, eten, slapen ... dan is het eiland Kaprije en vakantiehuis Zeljana de juiste keuze keuze voor jou. Kaprije is te bereiken per veerboot of catamaran of privéboot. In de zomer vaart Šibenik-Kaprije vier keer per dag en vice versa. Het vaarschema staat tussen de foto's. Auto's zijn voorlopig niet toegestaan op het eiland. In Šibenik heb je meerdere betaalde parkeerplaatsen of vind je straten waar niet betaald wordt. Bij aankomst in Kaprije wordt u begroet door mevr. Željana of iemand van de familie, helpt u met uw bagage en brengt u naar huis. Vanaf de haven is het 7 minuten lopen naar het huis. Met een welkomstdrankje wordt u kort uitgelegd wat u nodig heeft en daarna laten wij u genieten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de reservering is het noodzakelijk 20% vooruit te betalen aan de IBAN-eigenaar. De datum is gereserveerd wanneer de betaling op de factuur te zien is. Aankomst- en vertrektijden zijn afhankelijk van het vaarschema. De ideale aankomsttijd is in de middag en vertrek in de ochtend tot 13.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot krijgt u terug als u ons tijdig en uiterlijk 14 dagen voor de geboekte datum laat weten dat u niet kunt komen. Als het een overmacht is, kunnen we het er natuurlijk allemaal over eens zijn.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Haven: 300 m
  • Nationaal Park: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Hulp met bagage indien nodig. Welkomstdrankje. Aanlegplaats voor een kleinere boot. Informatie...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Željana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Radenci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2022
Uitstekend!

We hadden een geweldige tijd! Heel erg bedankt voor je gastvrijheid en vriendelijkheid. We voelden ons alsof we bij vrienden logeerden. Het appartement is zeer goed uitgerust, het heeft alles wat je nodig hebt en meer. We hebben genoten van het mooie terras in de groene schaduw. Het appartement biedt het gevoel van een kamp, in de natuur, met alle comfort en intimiteit van een appartement. Wij raden aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Željana Brkić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Željana heeft 7473 keer bekeken sinds 09.05.2022.