Appartement LucijaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 115 per nacht
Beschrijving van de woning

Lucia appartement heeft twee kamers met eigen badkamer. Een kamer heeft toegang tot een open terras. Woonkamer en keuken zijn ruim en verbonden met een afgesloten terras, deze kamer is ook voorzien van airconditioning. Indien nodig, in de woonkamer kunnen slapen 2-4 personen. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een ​​extra bed en wieg voor de baby. Gasten kunnen gebruik maken van de binnenplaats en barbecue. Het gebouw heeft een parkeerplaats. Het voordeel van de nabijheid van het appartement aan op: de zee (80 m), winkels, luchthavens, busstations, ziekenhuizen, speeltuinen, restaurants en cafés. Het appartement is gelegen in een rustige omgeving met geen lawaai en wegen. Voor de liefhebbers van wandelen, is er de nabijheid van Kozjak, en voor liefhebbers van planten Bijbelse Tuin Stomorija. Ze is mooi en fietsen langs de kust Bay, alle van Castle Stafilic, op Kastel Gomilice waar sprake is van een jachthaven voor jachten. De stad van het kasteel bevindt zich in een gunstige positie in de buurt van de steden Split en Trogir en de nabijgelegen eilanden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in is mogelijk vanaf 14, 00 uur en vertrek moet worden tot 10, 00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 700 m
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 1 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lucija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kraków,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2019
Super

De locatie van de accommodatie is erg handig - dicht bij alles. Huisvesting schoon appartement, airconditioning 2 - in de woonkamer en hal - ze kunnen de kamer koelen. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is om te koken. Horren en zonwering voor de ramen. De gastvrouw zorgt voor de gasten en biedt lokale specialiteiten. Een tuin voor gasten We raden iedereen aan. Iwona en Maciej

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
dank

Onze geliefden, Het was een genoegen om u te ontvangen en enkele van onze specialiteiten aan te bieden. Ik ben blij dat je tevreden was over de locatie en locatie. Ik kijk er naar uit om jou en je vrienden weer te ontmoeten. Iedereen goed!

Vukovar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Lucija, Juli 2019
Beste vakantie tot nu toe

De eigenaar is geweldig! Introduceerde ons tot een smakelijk gerecht. Altijd glimlachend en in goed humeur! De kamer zelf is enorm en zeer licht en gezellig, de bedden zijn zeer comfortabel, de keuken heeft alles wat je nodig hebt, de toiletten zijn ook erg groot. Grill is net buiten, afgesloten van de weg, mooi uitzicht, rustige buren, dicht bij het strand en andere attracties. Zeker terug komen! Groeten uit Oekraïne en Vukovar!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je gelukkig was. Ik was verheugd om je te behandelen met onze specialiteiten en ik zou het graag nog een keer doen. Ik zou blij zijn om je weer te komen en je vakantie met ons door te brengen. Vriendelijke groeten!

Luca Ćuk Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Groeten! Ik ben Luca. Ik zal uw gastheer zijn als je besluit om te verblijven in mijn appartement en ik zal u proberen om altijd bij de hand als je iets nodig hebt. Welkom!

De advertentie Appartement Lucija heeft 34454 keer bekeken sinds 23.05.2016.