Appartement PeriskaKaštela - Regio Split

prijs vanaf € 135 per nacht
Beschrijving van de woning

Dit gloednieuwe appartement is gelegen in het centrum van Kastel Gomilica en is volledig uitgerust voor uw comfortabele verblijf. Slechts een paar minuten afstand ligt Marina Kaštela, een bushalte (100 meter afstand) met een directe lijn naar Split, naar de luchthaven, evenals een lijn naar Trogir. Ook is er op slechts 400 meter afstand een treinstation met een lijn die u rechtstreeks naar het centrum van Split (stadshaven en busstation) brengt, wat geweldig is om de omliggende eilanden te bezoeken. Een paar minuten lopen van het appartement is er een kiezelstrand met bars en extra faciliteiten (trampoline, schommels, etc.) Onze gast heeft een eigen ingang op zijn eigen parkeerplaats, dus u hebt volledige privacy en veiligheid. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer verbonden met de keuken en eetkamer (35 m2). Het heeft 3 slaapkamers (twee met dubbele bedden-1, 6x2, 0m), terwijl een kamer een groot tweepersoonsbed (1, 8x2, 0m) en een eenpersoonsbed (0, 9x2, 0m) heeft. Het appartement heeft ook 2 complete toiletten met douche. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, moet een aanbetaling van 30% van de aanbetaling op de bankrekening worden gestort. Check-in is vanaf vijftien en check-out is om 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 1.2 km
  • Postkantoor: 70 m
  • Treinstation: 400 m
  • Vliegveld: 8 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Kastela heeft een lange kustlijn zonder hoge helling van wegen (meer dan 12 km), waarlangs het comfortabel is om te wandelen, rennen, fietsen, enz., En wordt door veel atleten gebruikt. De prijs van ons appartement omvat ook gratis fietsen, zodat u de omgeving op een comfortabele en gemakkelijke manier kunt verkennen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Periska
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Świątniki Górne,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Juni 2023
juni 2023

Een groot en mooi appartement. Alles ziet er uit als nieuw. Fietsen, SUP-board en grill staan ter beschikking van de gasten. Strand, winkels, bushalte max 200m. De eigenaren zijn super behulpzaam maar niet opdringerig, en Goran is een grillmeester.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Bydgoszcz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Augustus 2022
koel

Alles zoals beschreven en op de foto's. Grote parkeerplaats, aparte ingang. Het appartement is schoon, alles is als nieuw. Zeer netjes en van alle gemakken voorzien. Beddengoed, handdoeken, haardrogers, strijkplank, strijkijzer, wasmachine. Uitzicht vanaf het balkon op de zee en Split. Poolse televisie. Naar de zee ongeveer 200 meter, dicht bij restaurants, geldautomaat, halte). Fietsen, een zwemplank, een grill en een trampoline zijn beschikbaar. Het strand is schoon, met kleine kiezels, een paar bars, douches. De eigenaar is een erg aardig en behulpzaam persoon. Hij bezocht bas meerdere malen met lekkernijen. We werden begroet met een glas wijn. Ik raad dit appartement aan!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Hallo Dorota, Bedankt voor de mooie recensie. Het was een waar genoegen u te mogen verwelkomen en te ontmoeten... Met vriendelijke groet, Goran

Vysoká pri Morave,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Januari 1970
Geweldige vakantie

Het beste appartement dat we ooit hebben gehad. Het is precies zoals beschreven in het aanbod, super uitgerust, we hebben niets gemist. Aparte ingang, groot terras, grill, paddleboard, fietsen... De gastheer, de heer Goran en zijn vrouw, zijn zeer gastvrije, behulpzame mensen. Strand op 5 minuten van de zee, helder water, weinig mensen. Veel winkels en restaurants in de buurt. Buitengewoon grote tevredenheid. Wij danken u.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankbetuiging

Beste Jan, Het was een genoegen je te ontmoeten en te ontvangen. We zijn blij dat je onze inspanningen en investering hebt erkend om je zo tevreden mogelijk te maken. We wensen je het allerbeste... Goran

Toon alle beoordelingen
Goran Kunjašić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Huisvader, ik hou van reizen en nieuwe mensen ontmoeten ...

De advertentie Appartement Periska heeft 24239 keer bekeken sinds 05.08.2019.