Appartementen RincicKožino - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Kožino en De regio van Zadar!
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 700 m
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 8 km
  • Haven: 14 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rincic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Logatec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Vakantie in Kožina - TOP

Ondanks de extreme nabijheid van Zadar, is Kožino een kleine plaats waar geen grote drukte is en waar veel huizen direct aan de kust staan. Accommodatie in het appartement was geweldig voor een gezin van 4. Aparte slaapkamers voor kinderen en ouders bieden enige privacy. We hebben niet echt iets gemist in de keuken, want deze was zeer goed uitgerust (borden, bestek, potten, pannen ...). In het appartement waren ook handdoeken, beddengoed, toiletpapier, accessoires, zeep... De winkel ligt op 100 m afstand, een andere winkel op ongeveer 300 m en ernaast verkoopt ook lokale groenten en fruit, en het eerste restaurant bij de strand ligt op ca. 300 m afstand - duur en behalve pizza ook goed maar heeft een mooi uitzicht. Anders zijn er verschillende zeer goede restaurants op ongeveer 20 minuten lopen van de hoofdweg. Het mooiste deel van het appartement is het grote terras, dat een uniek plezier en eindeloos mooi uitzicht op de zonsondergang en de zee biedt. De zee ligt op slechts 10 meter afstand en u hoeft eigenlijk niet op het strand te zijn omdat het appartement zo dichtbij is. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats, wat ook een groot pluspunt is, want anders kan het behoorlijk walgelijk zijn omdat de straten erg smal zijn, je kunt niet aan de rand van de weg parkeren. Uiterst vriendelijke gastheren, altijd klaar om te helpen en altijd beschikbaar voor vragen. Voor degenen die graag wat meer wateravonturen willen, zijn er genoeg mogelijkheden op 30 minuten lopen in Petrčany. We hadden een SUP en een kano bij ons, dus sportieve genoegens hadden we daar. Bootverhuur is mogelijk in Petrčane, waar we 3 verhuurbedrijven hebben gevonden. De meest gunstige is die met paragliding en de mogelijkheid om JETSKI's te huren direct naast het hotel op het strand. Huurprijzen per dag beginnen bij ongeveer € 200. Sterk aanbevolen!!! PS als je de mogelijkheid hebt om de lokale wijn te proberen, raad ik het aan, vooral als je liefhebber bent van iets minder droge wijnen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zdenka Rinčić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Rincic heeft 28076 keer bekeken sinds 30.03.2014.