Vakantiehuis DoraKrapinske toplice - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 200 per nacht
Beschrijving van de woning

- Driesterren vakantiehuis in een rustig deel van het Kroatische Zagorje. - Eigen parkeerplaats - Groot terras: zwembad nu met automatische dosering van pH en chloor voor onberispelijk schoon en gezond water, spa/jacuzzi voor 5 personen - Terras uitgerust met 5 ligbedden, tuinset, bank, buitendouche op zonne-energie, parasols, tuinschommel voor 3 personen - Bovenste deel van het huis: eetkamer, keuken, bar, tv, slaapbank, koelkast, wasmachine, slaapkamer tweepersoonsbed met tv, kledingkasten, badkamer / toilet, met een prachtig uitzicht - Benedenste deel: terras met een prachtig uitzicht , tafel en stoelen voor 8 personen, grill, kamerbed, kledingkasten, slaapkamer tweepersoonsbed met tv, - Het huis ligt op 7 minuten van de snelweg A2 Zagreb-Macelj

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Vooruitbetaling op de dag van reservering 30% van de totale huurprijs! - De rest van de huurprijs tot de eerste dag van de reservering of eerder! - De faciliteit kan niet worden gebruikt als de totale huurprijs niet is betaald op de dag van de reservering!!!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
- Reservering 10 dagen op voorhand voor de periode 1.1. - 30.6. en 1.10. - 31.12. of volgens afspraak *( Terugbetaling voorschot 7 dagen voor aankomst bij terechte annulering van de reservering !) - Reservering 15 dagen op voorhand voor de periode 1.7. - 30.9. of volgens afspraak *( Restitutie van voorschot 10 dagen voor aankomst bij gerechtvaardigde annulering van de reservering !) LET OP: Na de aangegeven dagen voor annulering van de reservering volgens de data, wordt het voorschot niet terugbetaald !!!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 19 km
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 4 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 4 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 1 km
Soort strand
Beton,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje en worst door de gastheer.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Dora
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Đurđica i Damir Tomić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Vakantiehuis Dora heeft 2589 keer bekeken sinds 03.05.2023.