Vakantiehuis FreyaKrapinske toplice - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 150 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig aangepast autochtoon huis uit Zagorje, modern interieur met alle functionele inhoud. Netflix, evo-TV, drie smart tv's, keuken met alle apparatuur. Wij zijn gevestigd op een hoogte van 300 m, helemaal op de top van de heuvel met een panoramisch uitzicht over alle kanten van Zagorje. Rust, groen en stilte, en binnen een paar minuten ben je in het centrum, waar nieuwe winkels Spar en Plodine zijn, en Aqua Vivae spa.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De vooruitbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag van de reservering. Betaal de rest van de betaling twee dagen voor aankomst in zijn geheel. Na deze periode zullen wij het voorschot niet terugbetalen. Aankomst vanaf 14.30 uur Vertrek om 11.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot retourneren wij tot 20 dagen voor aankomst en tot die tijd kan de reservering kosteloos geannuleerd worden. Na deze periode kunt u de reservering annuleren, maar zonder restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 3 km
Extra faciliteiten
Gasten ontvangen altijd een welkomstgeschenk in de vorm van een fles wijn, een zoete portie en fruit. We laten gasten kennismaken met vele activiteiten om ons heen, van excursies, bezoeken aan kastelen, musea, testsimulatievluchten in het Helio-centrum. We raden ook restaurants met uitstekend eten en bezorging aan onze gasten aan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Freya
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Romina Žumer Muslić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Vakantiehuis Freya heeft 2714 keer bekeken sinds 02.06.2023.