Appartement LindaKrk - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 77 per nacht
Beschrijving van de woning

Het onlangs gerenoveerde appartement bevindt zich op de begane grond van een gezinswoning in het centrum van Krk. Het appartement heeft twee slaapkamers, een rijk uitgeruste keuken met eethoek, een woonkamer, een badkamer en een terras met barbecue. De accommodatieprijs is inclusief gratis WiFi en privéparkeergelegenheid naast de accommodatie. De ligging van het appartement is uiterst aantrekkelijk omdat u tijdens uw verblijf in Krk geen auto nodig heeft. Het appartement ligt dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen die u te voet kunt bezoeken (strand, winkel, restaurant, oude stadscentrum). Naast standaardapparatuur is het appartement voorzien van een vaatwasser en wasmachine, evenals airconditioning. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanvragen en reserveringen kunnen per e-mail of telefonisch worden gedaan. De reservering wordt bevestigd door een aanbetaling van 15% van de totaalprijs, en de accommodatie kan ter plaatse contant worden betaald. De prijs is inclusief beddengoed en eindschoonmaak, toeristenbelasting en internetgebruik. Aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het is mogelijk om het voorschot terug te betalen bij annulering van de reservering tot 20 dagen voor de geplande aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 400 m
  • Busstation: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Linda
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Linda Dvorničić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartement Linda heeft 2634 keer bekeken sinds 26.12.2023.