Appartement RužicaKrk - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement op een rustige en aantrekkelijke locatie in Krka, omgeven door groen, met uitzicht op de zee en de stadsmuren. De faciliteit ligt op 80 m van het strand en op 100 m van het centrum. De inrichting beschikt over een eigen parkeerplaats. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, keuken, eetkamer en badkamer. Er is een extra bed in een slaapkamer. Het terras met zitje biedt overdag of 's avonds ontspannende momenten. De nabijgelegen stranden bieden een verscheidenheid aan sport- en recreatiefaciliteiten. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs van de accommodatie inbegrepen. Om de reservering van de accommodatie te bevestigen, is het noodzakelijk om een aanbetaling van 30% van de totale prijs te betalen. Het resterende bedrag tot de totale prijs van de accommodatie wordt bij aankomst contant betaald. De toegang tot het appartement is vanaf 14.00 uur. Vertrektijd is tot 10 uur. Een extra bed kost 13 EUR/dag extra. Registratie is eenmalig 3 EUR/per persoon. Bij een verblijf korter dan 4 nachten wordt de accommodatieprijs verhoogd met 30%.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ružica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Minhen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
Ons favoriete appartement

We verbleven 2 jaar geleden 6 maanden in het appartement, net als dit jaar. We hebben een geweldige tijd gehad en we zullen hier elke keer verblijven. Het ligt op slechts 4 minuten van de zee, een rustige, echte plek om uit te rusten. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen als in dit appartement. en zonder airco, moeilijk te geloven, maar het is waar. Je kunt genieten van de prachtig verzorgde tuin. Aan het strand heb je een café met ligbedden, waar je niet voor hoeft te betalen , Kapitein Nemo, alle lof.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het servische - Bekijk origineel
Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
een appartement

Uitstekende vakantie. De gastheren zijn vriendelijk, warm en geweldig. Het appartement is netjes, schoon met alle benodigde kookapparatuur en eetgerei. We hadden geen auto nodig omdat we parkeerden omdat alles bij de hand is ... van restaurants, winkels, bakkerijen tot cafés en het strand dat prachtig is. Elke dag interessante evenementen. Voor elk compliment en aanbeveling, vooral wie kinderen heeft, zal er geen spijt van krijgen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Vakantie met vrienden

De ligging van het appartement is uitstekend: uitzicht op zee en de mooie oude binnenstad van Krk. We hadden geen auto nodig, we konden overal heel snel en gemakkelijk naartoe lopen. Aan de voet van de heuvel waarop het appartement is gelegen is een grote keuze aan prachtige stranden. De ruimte van het appartement is groot genoeg en is uitgerust met alle benodigdheden voor een soepel verblijf (schone handdoeken, kookgerei en bestek, enz.). De gastheren zijn erg aardig en altijd beschikbaar. Een regelmatig onderhouden tuin vol groen, bloemen en andere planten verleidde ons om vaak op het terras in het appartement te wonen. Voor degenen die niet graag koken tijdens hun vakantie, zal een grote selectie van nabijgelegen restaurants zeker leuk zijn (een taverne bevindt zich zelfs in de straat van het appartement). Wat Krk betreft, het heeft een rijke inhoud die bedoeld is voor alle leeftijden. Vanuit mijn oogpunt van jongeren voldoen bars die 's nachts in dansvloeren veranderen, boten die tal van leuke excursies en adrenaline- en sportattracties bieden (beachvolleybal, kabelbanen, adrenaline-speedboot, quads, enz.) aan alles wat een vakantie met vrienden moeten bevatten! Geweldige aanbevelingen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ružica Jurina Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Ružica heeft 41413 keer bekeken sinds 01.06.2018.