Appartementen City Center DekanićKrk - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis is gelegen in het centrum van de stad, op slechts 90 meter van de zee en een prachtige boulevard met talloze restaurants, cafés en andere voorzieningen. In de buurt van het huis vindt u winkels, een bank, een postkantoor, een apotheek en dergelijke. Het erf van de woning is ruim en biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de auto's van de gasten. Het wordt omgeven door mediterrane planten en bloemen. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke barbecue achter het huis. Alle appartementen hebben een terras of balkon en sommige appartementen hebben zelfs twee terrassen of twee balkons. De buurt is rustig en veilig. Vanuit sommige appartementen kunt u de zee zien. Elke unit beschikt over airconditioning, satelliet-tv, internet en een filterkoffiezetapparaat.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De getoonde prijzen zijn inclusief belastingen en accessoires, en de enige extra kosten zijn schoonmaakkosten van 30 euro. Inchecken - Uitchecken 14:00 - 10:00 uur Inchecken vóór 14:00 uur is niet mogelijk en als gasten vóór die tijd arriveren, kunnen ze hun auto parkeren op nabijgelegen openbare parkeerplaatsen en wachten op de inchecktijd. Uitchecken kan tot 10.00 uur. Er wordt van de gasten verwacht dat ze tegen die tijd het appartement verlaten en hun auto van de parkeerplaats halen. De dag ervoor vragen we gasten om contact met ons op te nemen over een geschatte aankomsttijd, zodat ze het inchecken kunnen regelen. Het voorschot voor de reservering bedraagt honderd euro en de rest van het geld betalen gasten bij aankomst uitsluitend contant. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt op elk moment na betaling volledig ingehouden in geval van no-show of annulering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 90 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 90 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 80 m
  • Postkantoor: 50 m
  • Busstation: 600 m
  • Haven: 90 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen City Center Dekanić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dijana Pavesic Dekanic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Sinds mijn geboorte breng ik elke zomer door op het magische eiland Krk. Ik werk al vele jaren in het toerisme en kijk nog steeds met dezelfde passie uit naar elke gast. Omdat ik zelf de halve wereld rond heb gereisd, weet ik wat het betekent om een goede gastheer te hebben die elke vakantie kan opvrolijken en je met een glimlach op je gezicht, een vol hart en onvergetelijke herinneringen naar huis kan laten terugkeren.

De advertentie Appartementen City Center Dekanić heeft 4191 keer bekeken sinds 15.02.2024.