Appartementen KornićKrk - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

In het kleine kustplaatsje Kornić staat een gezinswoning met drie moderne appartementen van 43 m2. Elk appartement heeft een toilet/badkamer met douche en een keuken met een woonkamer waar een extra bed staat. De woonkamer leidt naar een overdekt terras. De appartementen zijn uitgerust met: SAT/TV, internet, oven, koelkast (zonder vriesvak), waterkoker en föhn. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Het strand ligt op 10 minuten wandelen en er is ook een bakker, postkantoor, winkel, restaurant in de buurt... Wij heten u van harte welkom. Neem rechtstreeks contact op via apartmanija.hr.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: contant of op rekening bij aankomst in het appartement. Een aanbetaling van 30% is vereist om de reservering te bevestigen. Aankomsttijd: na 15.00 uur. Vertrektijd: uiterlijk 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Indien de reservering 30 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, restitueren wij het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Appartement 1 bevindt zich op de tussenverdieping. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed (180x200 cm). Er is een extra uitschuifbaar bed in de keuken (140x200cm) Appartement 2 bevindt zich ook op de mezzanine. Het bestaat uit een kamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en een uitschuifbaar bed (120x185cm). Appartement 3 bevindt zich op de begane grond. In een aparte ruimte staan twee bedden (100x200cm) en een uitschuifbaar bed (120x185cm) in de woonkamer. De keuken is uitgerust met basisgerechten voor het bereiden van maaltijden en bestek, evenals drankjes. Beddengoed en badhanddoeken zijn aanwezig.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kornić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Cerknica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Prima appartement voor een goede prijs

We verbleven in het appartement voor 5 nachten met twee kleine kinderen. De gastheren waren erg vriendelijk en altijd blij om ons te helpen met onze vragen. Diana, die de eigenaar is, regelde ons het appartement op het laatste moment, waarvoor we erg dankbaar waren. Het appartement was schoon en had alle benodigde apparatuur (we misten alleen een kleine pot om koffie te zetten). Het uitzicht op de zee was erg mooi en het terras zelf was geweldig. De buurt was erg leuk. Bijna iedereen houdt zich aan de klok, dus na 23.00 uur is er rust en dat is echt geweldig, zodat onze kleintjes geen problemen hadden met slapen. Er is een kleine markt en een bakkerij, beide binnen 2 minuten rijden met de auto. Het strand ligt heel dicht bij het appartement en de parkeerplaats naast het strand was altijd gratis beschikbaar. We brachten onze avonden door in de stad Punat, op 10 minuten rijden met de auto. Het heeft een heel mooi wandelpad, een mooi aangelegde kinderspeeltuin en veel activiteiten en betaalbare restaurants. Het is alleen jammer dat de feestdagen niet langer hebben geduurd.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Virovitica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Uitstekend!

We zijn erg tevreden over de accommodatie, het was netjes en schoon en we hadden alles wat we nodig hadden. De eigenaren zijn erg aardig en zorgzaam, alle aanbevelingen van ons!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vicenza,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Familie vakantie

Het appartement is erg mooi en gelegen in een rustige omgeving. De eigenaar is erg behulpzaam en aardig. We verbleven 9 dagen met een klein kind en we hadden een geweldige tijd. We hopen snel terug te komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Diana Gunjarić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik sta tot uw beschikking voor alle informatie.

De advertentie Appartementen Kornić heeft 18937 keer bekeken sinds 19.05.2022.