Appartement Dario Ugljan Kukljica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het Dario studio-appartement van 46 m2 ligt op een toplocatie in de rustige baai van Gnjojišće in het stadje Kukljica, op slechts 20 meter van de zee, het strand en de boulevard. Direct naast het strand. Het appartement is uitgerust voor 4 personen. Vanaf het terras van het appartement op de tweede verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de grote tuin, de zee, het strand en Zadar. Accommodatie in het appartement is uitermate geschikt voor ouders en kleine kinderen, natuurliefhebbers, fietsers. De parkeerplaats voor de auto bevindt zich in de tuin, beveiligd door een schuifpoort met afstandsbediening. Het appartement is volledig ingericht en uitgerust met inbouwapparatuur (airconditioning, tv, radio, koelkast, oven, magnetron, waterkoker, wasmachine, strijkijzer, haardroger), slaapkamer met tweepersoonsbed, woonkamer met keuken, badkamer met toilet en douche . Het appartement beschikt over een groot extra bed voor twee personen en een driezitter. De mogelijkheid om de buitengrill te gebruiken in overleg met de gastheer. De gastheer verwelkomt de gasten persoonlijk met een welkomstdrankje van inheemse lokale producten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om 20% van het totaalbedrag te betalen. De rest van het bedrag wordt bij aankomst in het appartement betaald. Aankomsttijd van de gasten van 14:00 tot 22:00 uur. De vertrektijd van de gast is maximaal 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De volledige terugbetaling van het voorschot wordt aan de gast terugbetaald als hij uiterlijk 21 dagen voor aankomst annuleert. Anders wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De gastheer biedt uitstapjes aan naar nabijgelegen baaien (zandstrand Sabuša, Kostanj), eilanden van de Zadar-archipel, Kornati, natuurpark Telašćica, met een professionele schipper en een speedboot type EOLO 650, Yamaha 150-motor voor 6 personen. In overleg met de schipper wordt er een excursie van een halve of een dag georganiseerd. Daarnaast wordt de gasten de mogelijkheid geboden om dag en nacht een inktvisjacht te organiseren, wat een bijzonder plezier en een onherhaalbare ervaring is. Ook wordt de gasten een bijzondere attractie aangeboden bij het vissen met ostima op de traditionele Dalmatische manier 's nachts onder kunstlicht. Visvergunningen kunnen worden verkregen bij de Kukljica Fishing Association. Daarnaast kunnen gasten een houten kano huren en naar het nabijgelegen prachtige zandstrand van Kostanj in de nabijgelegen baai roeien. Al deze aanvullende activiteiten worden in rekening gebracht op basis van het aantal gasten, de duur van de excursie en de speciale wensen van de gast.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Dario
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dario Karlovčan
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

De warme en vriendelijke gastheer zal voor u zorgen om uw verblijf aangenaam en onvergetelijk te maken. Beantwoordt allerlei vragen van gasten, biedt alle relevante informatie over accommodatie, excursies en andere aanvullende inhoud.

De advertentie Appartement Dario heeft 1262 keer bekeken sinds 16.03.2024.