Vakantiehuis Kod Plavog JorgovanaKutjevo - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Een houten huis voor vakanties in de natuur, gelegen in een klein, dunbevolkt Slavonisch dorp. Ideaal voor een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en een echte rust met het gezang van vogels en het dagelijkse bezoek van een verliefd stel. Het huis bestaat uit een begane grond met een slaapkamer, keuken, woonkamer, badkamer en een groot overdekt terras. Op de eerste verdieping is er een open galerij met een ruimte om te lezen en te ontspannen met uitzicht op het meer en een slaapkamer met twee bedden. Het huis heeft ook een gemengde boomgaard met tientallen bomen met verschillende soorten fruit en bessen, die gasten kunnen gebruiken als er iets in de tuin staat (een mogelijke optie is om ze naar eigen behoefte te plukken, zelfgemaakte marmelade te maken van fruit uit de biologische landbouw en neem het mee als souvenir). Kilometers aan natuurpaden openen zich voor de gast, geschikt om te fietsen, wandelen, verkennen. De omliggende bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar en het huis is een ideaal startpunt om Slavonië te ontdekken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient bij aankomst volledig te betalen. Reserveren mogelijk per e-mail of telefoon. De borg bedraagt € 20 per verblijfsdag gedurende het jaar en € 50 voor de periode van 20.12. tot 15.01. Last minute reserveringen voor morgen of voor aankomst op dezelfde dag zijn niet mogelijk. De beste tijd om aan te komen is in de middag en om op elk moment van de dag te vertrekken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald bij annulering van het verblijf een week voor de reservering, behalve in de periode van 20.12. tot 15.01. wanneer de aanbetaling € 50 per dag is en niet-restitueerbaar is.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
Het is mogelijk om te vissen op het meer voor het huis, dat behoort tot de SRD Lonđža. Toeristische dagelijkse visvergunning is € 10. In Velika (ongeveer 15 km afstand) is er een aantrekkelijk Aquapark voor verfrissing op warme dagen. Kutjevo ligt op 8 km afstand, een must-see bestemming voor wijnliefhebbers. Wij werken samen met een reisbureau dat in staat is om gerichte reizen naar de omgeving te organiseren met professionele begeleiding. Excursies kunnen sportief (alpinisme, klimmen) of cultureel en gastronomisch zijn.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Kod Plavog Jorgovana
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Đurđica Hakštok
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Vakantiehuis Kod Plavog Jorgovana heeft 2206 keer bekeken sinds 26.04.2023.