Appartementen IdaLabin - Istrië

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Labin en Istrië!
Beschrijving van de woning

Ida De appartementen zijn gelegen in de Heilige Marina, dicht bij Labin, in slechts een paar minuten lopen van de zee. Sveta Marina is een rustige plek, ideaal voor een rustige en ontspannen vakantie. De plaats is geschikt voor families met kinderen, voor mensen die alleen maar willen om deel te nemen of mensen die willen een actieve vakantie met wandelen of snorkelen in het nabijgelegen duikcentrum. Vanaf de balkons van de appartementen kijken uit op de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check in / out: - Inchecken 12:00 - 23:00 op de dag van aankomst - Check out: 07:00 - 11:00 op de dag van vertrek Annuleringsvoorwaarden: - Gratis bij annulering / wijzigen 15 dagen of meer voor aankomst - In geval van annulering / wijziging daarna, minimum (afhankelijk van de periode) napatiti zal de eerste nacht Borg: - Borg is vereist voor boekingen van meer dan 7 dagen. Neem contact op voor meer informatie Betaling: - Betaling bij aankomst het volledige bedrag van de reservering - Alleen op locatie contant geld accepteren. Credit / debit cards worden niet geaccepteerd. - Betaling via overschrijving is ingeschakeld, kunt u contact met ons op voor meer informatie Kinderen: - Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom U bent verplicht om de inventaris met zorg tijdens hun verblijf te behandelen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Bank: 20 m
  • Vliegveld: 45 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij aanvaarden boekingen van minstens 3 dagen. Voor informatie over beschikbare appartementen en de huidige prijzen hebben betrekking op ida.com.hr www.apartments
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ida
Nevenka Grzalja Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

We zullen erg blij zijn om u te verwelkomen in de Heilige Marina, zullen we er alles aan doen om u zich thuis voelt, en op hetzelfde moment kunt u rusten en te genieten in Istrië en de Adriatische Zee. Tot ziens !!!

De advertentie Appartementen Ida heeft 12813 keer bekeken sinds 07.09.2014.