Appartement DavidLjubač - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Een slaapkamer appartement 2 + 2 gebouwd in 2020. Modern, volledig uitgerust appartement in een rustig deel van de stad, zorgt voor rust en stilte. Het ligt op 300 m van het strand, op 700 m van restaurants en cafés en op 800 m van winkels.Beschikbare barbecue, terras en balkon met uitzicht op zee. Beveiligde parkeerplaats. Mobiel bed en feeder voorzien voor kinderen. Gemakkelijk bereikbaar met de auto Paklenica National Park, eiland Pag, Nin, Vrsi, Zadar, 24 km van Zemunik Airport.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reservering na aanbetaling van 30% van het bedrag, de rest bij aankomst contant of minimaal 3 dagen voor aankomst door vooruitbetaling. Aankomsttijd na 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 20 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 17 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement David
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Neckargemünd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Heerlijke vakantie

Het appartement was erg mooi, modern en schoon. De familie is super aardig en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De ligging is lekker centraal en met de auto zijn veel mooie plekken te bereiken en de volgende grotere stad Zadar ligt op slechts ongeveer 20 minuten afstand. We zullen dit vakantieappartement opnieuw boeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Radovan,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Irene

Het appartement is erg mooi, modern ingericht De eigenaren zijn erg aardig en meegaand. We logeerden bij een klein kind, ze voorzagen ons van een extra bed en een feeder. We komen volgend jaar terug

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Dmitri

We zijn laat, drie weken voor de reis, op zoek gegaan naar opties voor een reis en een vakantie in Kroatië. We hadden echter geluk en op de voor ons noodzakelijke dagen bleek het appartement van David vrij te zijn. We reizen met de auto en we waren blij met het huis met gratis ruime parkeergelegenheid. Het gebied waar de appartementen zich bevinden is erg nieuwsgierig naar toerisme, je kunt een ondiepe zee en een zandstrand voor kinderen vinden op 10-15 minuten lopen, of je kunt een coole optie vinden met een rotsachtig strand in 15 minuten met de auto. In de buurt van de stad Zadar, waar u een cultureel programma voor toeristen kunt maken. Het huis waarin de appartementen zich bevinden is nieuw gebouwd met behulp van moderne technologieën. In de zomer bespaar je hiermee de hitte en de stille, krachtige airco doet zijn werk perfect. De appartementen zijn zeer schoon, er zijn geen onaangename geuren of sensaties. De moderne, goed uitgeruste keuken verrukte ons met een vaatwasser. Een wasmachine, een doordachte douchecabine en competente ventilatie vervolledigden ons plezier. De dagen waren warm 38-39 graden en we sliepen met zijn vieren perfect in koele kamers. In de buurt van de weg, maar er is weinig verkeer en het huis heeft een uitstekende moderne geluidsisolatie. Afzonderlijk merk ik de correct geselecteerde kwaliteit van beddengoed en handdoeken op. De eigenaren van de appartementen spreken goed Engels, wonen aan de andere kant van het huis en staan altijd klaar om te helpen. Diverse restaurants, supermarkten en winkels bevinden zich binnen een straal van 5-10 minuten met de auto. Uiteraard zijn wij in extreem warme dagen geen BBQzone gewend. We zijn van plan om nog een keer te bezoeken omdat we niet alle bezienswaardigheden in de omgeving hebben gezien. Helemaal tevreden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. We zijn blij dat we aan al uw verwachtingen hebben voldaan en verwelkomen u graag volgend jaar weer. De beste wensen voor jou en je lieve familie.

Toon alle beoordelingen
Marina Alić Borzin Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement David heeft 8506 keer bekeken sinds 29.05.2022.