Appartement Studio OsekaLjubač - De regio van Zadar

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Studio Apartment Oseka, uw perfecte droomvakantie gelegen op de eerste rij aan de kristalheldere zee. Op slechts 20 meter afstand ligt een prachtig zandstrand, ideaal voor ouders met kleine kinderen, waar u zorgeloos kunt genieten van dagen onder de zon en onvergetelijke herinneringen kunt creëren. Ons studio-appartement biedt een comfortabele en warme omgeving waarin u zich meteen thuis zult voelen. Liefdevol ingericht en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf, Studio Apartment Oseka is uw oase van rust, weg van de dagelijkse drukte. Wees klaar om uw dag te beginnen met het geluid van de golven en een zacht briesje dat u elke ochtend begroet. Breng zonnige dagen door met het verkennen van de verborgen schoonheden van het nabijgelegen strand of geniet gewoon van ontspannen op het zachte zand terwijl uw kinderen met plezier zandkastelen bouwen. Studio Appartement Oseka is niet alleen een plek om te verblijven; het is jouw kans om blijvende herinneringen te creëren in het hart van een prachtig kustlandschap. Wij nodigen u uit om alle charmes en schoonheden van onze locatie te ervaren!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: betaling op rekening of contant. Vooruitbetaling bedraagt 30% van de totaalprijs van de reservering. Inchecken: na 13.00 uur. Uitchecken: tot 09.30 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Vooruitbetaling is alleen mogelijk als u uw reservering 30 dagen voor aankomst annuleert.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 17 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 20 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 400 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Restaurant op de begane grond 20m van het zandstrand Eerste rij aan zee Rust Mogelijkheid tot huren van een boot Mogelijkheid tot vervoer van/naar de luchthaven
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Studio Oseka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Križevci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Juli 2023
Puur 5 sterren

We brachten een onvergetelijke zomer door in dit appartement. Zeer schoon en netjes, met vijf sterren terecht. We raden het ten zeerste aan voor een perfecte vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toronto,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Augustus 2023
Onvergetelijk familie-uitje in Studio Apartment Oseka

Vanaf het moment dat we bij Studio Apartment Oseka aankwamen, wisten we dat ons iets speciaals te wachten stond. Gelegen op slechts een steenworp afstand van een prachtig zandstrand, was dit charmante studio-appartement alles wat onze familie zich had kunnen wensen en meer. De nabijheid van het strand was onverslaanbaar, waardoor het perfect was voor onze jonge kinderen die talloze uren in het zachte zand speelden en in het ondiepe water peddelden. Het strand was niet alleen mooi, maar voelde ook heel veilig en gezinsvriendelijk, wat voor ons een groot pluspunt was. Het appartement zelf was een genot. Het was schoon, comfortabel en zorgvuldig uitgerust met alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf. Door de aandacht voor detail in de inrichting voelde het als een thuis weg van huis, en we konden ontspannen en genieten van onze tijd samen als gezin. Wakker worden met het geluid van de golven en het serene uitzicht op zee was echt magisch. We genoten van vele rustige ochtenden onder het genot van een kopje koffie op het balkon, genietend van de adembenemende omgeving. De gastheer was ongelooflijk gastvrij en deed haar best om ervoor te zorgen dat ons verblijf perfect was. Hun aanbevelingen voor lokale eetgelegenheden en attracties voegden een prachtig tintje toe aan onze vakantie en hielpen ons de verborgen pareltjes van de omgeving te verkennen en ervan te genieten. Ons verblijf in Studio Appartement Oseka was een onvergetelijke ervaring. Het vormde de perfecte achtergrond voor ons gezin om samen blijvende herinneringen te creëren. We verlieten het hotel met een fris en dankbaar gevoel voor de tijd die we in zo'n prachtige omgeving hadden doorgebracht. We kunnen Studio Apartment Oseka niet sterk genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rustig en pittoresk toevluchtsoord aan zee. Het is echt een juweeltje waar we naar uitkijken om in de toekomst terug te keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, September 2023
Uitstekende en schone accommodatie vlakbij een prachtig strand

Ik heb mijn gezin hier afgelopen zomer meegenomen (ik, mijn vrouw en twee kleine kinderen) en ik kan zeggen dat ik redelijk tevreden ben met de accommodatie. De plaats is over het algemeen perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Wij komen hier zeker nog een keer terug deze zomer!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Lovre Marusic
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Studio Oseka heeft 2256 keer bekeken sinds 12.02.2024.