Appartementen Klara JerićRab Lopar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Als u een vakantie wilt, boek dan accommodatie in een van de zeven appartementen in Jeric Klara Apartments in Lopar, in de buurt van het mooiste zandstrand - Paradise Beach. Dit strand is zelfs 1,5 km lang en is een van de grootste stranden in de buurt van de Adriatische Zee. Vanwege de ondiepe warme zee is het ideaal voor gezinnen met kinderen. Wij bieden zeven comfortabele appartementen van verschillende grootte tussen 40 en 100 m2. Bij het huis is een schaduwrijke tuin met een terras, barbecue, ligstoelen, kinderzand, schommels en glijbanen. Lopar en het eiland Rab bieden 22 baaien met zand- of rotsstranden, tal van wandel- en autoroutes en andere natuurlijke en culturele schoonheden die het ontdekken waard zijn! U hoeft slechts 2 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde strand - een prachtig paradijselijk zandstrand. In de omgeving zijn er verschillende restaurants, cafés, banken, bakkerijen, postkantoor, apotheek, sportcentrum en winkels. Wij verwelkomen u graag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het type betaling is alleen contant. De klant betaalt 30% van het voorschot op de totale prijs bij het bevestigen van het voorschot. Check-in is vanaf veertien en check-out is tot 10 uur. Verblijfsbelasting is niet inbegrepen in de prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 700 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Klara Jerić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dolenja vas,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2023
Uitstekend appartement en gastheren 10/10

Wij verbleven hier 12 dagen. Een van de beste studio's sinds we op vakantie zijn, het is eigenlijk net een kleiner appartement met zijn 35 m2. Je hebt er alles in, maar dan ook echt alles! We hebben niet echt iets gemist, elke 4 dagen schone handdoeken, de eigenaren zijn erg aardig en geven veel inzicht. Ik heb geen zwakke feiten en kan alleen maar zeggen; tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2022
Een prima vakantie voor een gezin met kinderen

We verbleven 6 nachten in een studio-appartement. Het appartement was zoals op de foto's. Hij verwelkomde ons schoon, netjes, alles op zijn plaats. We kregen meteen extra beddengoed voor het kinderbed, de dame die ons verwelkomde, de eigenaar van het appartement, spreidde meteen de bank uit en legde het beddengoed op. Er waren voldoende handdoeken en vaatdoeken in het appartement, en na 4 dagen wachtte ons een mand met nieuwe, schone handdoeken en doeken aan de deur. In het appartement hadden we alles wat we nodig hadden op het gebied van servies, kookgerei, scherpe messen, etc. (ik benadruk dit vanwege eerdere ervaringen in andere appartementen waar we eerder op vakantie zijn geweest). Wat misschien wel de grootste waarde van deze accommodatie is, is de prachtig aangelegde tuin met veel inhoud voor kinderen. Ook dicht bij Paradise Beach, op 5 minuten lopen. De gastheren waren erg aardig, onopvallend en toch altijd bij de hand als er iets nodig was. Ik zou deze accommodatie altijd aanbevelen, vooral aan gezinnen met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Klara Jerić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Klara Jerić heeft 41136 keer bekeken sinds 07.02.2019.