Appartementen NenoRab Lopar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Goed 3/5
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen voor twee volwassenen en twee kinderen. De appartementen hebben een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken en eetkamer. We hebben een buitenterras overdekt met een luifel met banken en barbecue en ligstoelen. Elk appartement heeft een apart terras. Het huis met appartementen ligt op de eerste rij naar de zee (10m), aan het zandstrand met voorzieningen voor kinderen (schommels, glijbaan, piratenboot, waterfietsen, volleybal, waterpolo, voetbal ...). Kies de beste vakantieplek voor jezelf en je kinderen. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het appartement wordt gereserveerd door een voorschot van 30% van de totale prijs op onze rekening te storten. Aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrektijd is tot 08.00 uur. Respecteer de aankomst- en vertrektijden voor andere gasten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
In geval van onmogelijkheid om op de geplande datum aan te komen, wordt het voorschot niet terugbetaald, maar de datum kan worden uitgesteld voor een andere gratis datum of voor het volgende jaar, afhankelijk van uw mogelijkheden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 50 m
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij ons appartement bieden we een gratis waterfietstocht aan die we huren op Paradise Beach.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Neno
Opmerkingen
Goed 3/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Siófok,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Super vakantie

We vonden het heerlijk om zo dicht bij het strand te zijn, vredige plek. Zeer vriendelijke behulpzame gastheer. Het was perfect met twee kleine kinderen. Ze hebben hun eigen waterfietsen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Gorenjska,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2019
kizt 21

Omdat we hier al jaren geleden op vakantie waren en we het leuk vonden, hebben we besloten om ook in 2019 terug te komen. Deze keer werd het echter ingewikkeld voor de derde nacht. De douche barstte namelijk tijdens het douchen, dus was het nodig om de set van de douchecabine te veranderen. Toen ik dit vertelde aan de eigenaar, Mr. Nenad Rukavina kwam de schade bekijken. Toen begon hij me te beschuldigen van het opzettelijk beschadigen van zijn badkuip en dat het bij normaal gebruik onmogelijk was om te barsten. Ik probeerde hem te vertellen dat ik een normale douche nam, maar hij bleef me op een zeer agressieve manier beschuldigen, en dat voor mijn drie kleine kinderen. Toen kwam zijn vrouw, die mij er ook van beschuldigde opzettelijk te zijn beschadigd de douchebak. Alsof het mijn schuld is dat de apparatuur versleten is of. slechte kwaliteit. Mijn vrouw en ik waren geschokt over de relatie van dhr. Nenad Rukavina en zijn vrouw of we voelden ons als ongewenste gasten, dus besloten we na 4 dagen vroeg naar huis te gaan, ondanks 10 dagen te hebben betaald. Voordat we naar huis gingen, dreigde hij me aan te klagen en de schade op de een of andere manier te betalen. Als ik dit niet op mijn eigen huid had ervaren, had ik niet geloofd dat het mogelijk was.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Hallo, geef geen valse informatie over ons om de schade aan het appartement te rechtvaardigen. Een douche wanneer deze zichtbaar met geweld wordt verbroken, niet tijdens het douchen omdat iedereen die de samenstelling van een douchebak begrijpt, weet dat deze niet op een andere manier kan worden gebroken, vooral niet wanneer een nieuwe 3 jaar geleden werd geplaatst. Veel huurders betalen een aanbetaling voordat ze het appartement betreden, dat niet wordt geretourneerd als er schade is aangericht, anders wordt de aanbetaling terugbetaald. Je stuurde wijselijk een e-mail dat toen het "brak" in plaats van het de eigenaar te vertellen en je ons arrogant behandelde alsof we de schuld hadden van wat er was gebeurd. Uiteindelijk laat je ons amper ons appartement binnen om de schade te zien omdat we het niet mogen betreden ?! Na onze uitleg dat wanneer het tijdens de douche niet kon breken, wat voor ons allemaal duidelijk is en dat er een nieuwe zou moeten wachten omdat niet alle dimensies direct bij ons beschikbaar zijn, je nog steeds arrogant praatte en ons aanviel in je eigen huis in plaats van je te verontschuldigen voor de schade. je hebt hetzelfde betaald. Ik weet niet hoe je dacht om nog eens 6 dagen zonder bad te douchen totdat het arriveerde ?! Als we geen eerlijke en correcte huurders waren, zouden ze het DERDE jaar niet bij ons komen en zouden andere gasten niet terugkeren. Geef alsjeblieft de tweede keer dat je commentaar geeft alleen de ware feiten aan, omdat het EVENEMENT OOK KAN WORDEN BEVESTIGD DOOR GASTEN DIE IN EEN ANDER APPARTEMENT HEBBEN VERBLIJVEN. Dank u

Nenad Rukavina Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Neno heeft 61399 keer bekeken sinds 24.06.2014.