Appartementen Obiteljska Kuća ZecLopud - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Lopud en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het huis werd 40 jaar geleden gebouwd en toen begonnen we te huren. We waren een van de eerste eigenaren te Lopud. We proberen elk jaar hebben we toezicht op de behoeften van onze gasten te maken en te moderniseren volgens de normen met behoud van Dalmatische sfeer. Het huis heeft 6 eenheden, waarvan 4 suites en 2 kamers, en bijzonder maakt is dat die is opgenomen in de Botanische Park, dat is een van de oudste in de Middellandse Zee. Het ligt 30 meter van het strand en de belangrijkste straat, maar ook de weg naar het strand Sunj dat is een van de mooiste aan de Adriatische Zee. Het prachtige terras omgeven door groen is beschikbaar voor alle gasten. Aanbevolen voor families vanwege de nabijheid van zandstranden, restaurants en het allerbelangrijkste: het hoeft niet een auto dus onzorgvuldig geniet van het lopen. Zonder twijfel, is een vakantie voor het lichaam en ziel met de golven, het ruisen van de palmbomen en de geluiden van de onvermoeibare krekels. Kom en zie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijzen en boekingen op aanvraag. Het voorschot om de reservering te bevestigen is 30%. Check-in - 14 00 Check out - 10 00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 40 m
  • Dokter: 50 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Tijdens uw verblijf is het mogelijk om de overdracht te regelen, de dagtochten per speedboot naar de nabijgelegen eilanden en baaien, avondje uit in Dubrovnik of watersport en paardrijden jet skiem.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Obiteljska Kuća Zec
Ivo Zec Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Obiteljska Kuća Zec heeft 4596 keer bekeken sinds 25.04.2016.