Appartement F2 Lumbarda Resort Korčula Lumbarda - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Korčula Lumbarda en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het volledig en modern ingerichte appartement F2 Lumbarda Resort ligt in het prachtige Lumbarda in een klein toeristisch resort met veel groen, direct aan zee, op 70 meter van het strand Prvi Žal. Het appartement bestaat uit een slaapkamer met bedden voor twee personen waar indien nodig een extra bed voor een derde persoon kan worden bijgeplaatst, een woonkamer met een slaapbank voor twee personen, een keuken, een badkamer met douche en een ruime overdekte terras met uitzicht op de zee en de bergen met een tuin driezitsbank, een tafel met vier stoelen en een extra fauteuil. De keuken is uitgerust met een elektrische oven, een magnetron, een waterkoker, een elektrische kookplaat, een vaatwasser, een grote koelkast met een vriezer en kookgerei. Het appartement is voorzien van airconditioning en heeft satelliet-tv. Als onderdeel van het resort waar het appartement zich bevindt, kunnen gasten gratis gebruikmaken van het buitenzwembad, de tuin, WiFi en de parkeergelegenheid. In de directe omgeving is er een strandbar, een winkel en diverse restaurants en cafés

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De schriftelijke bevestiging van de reservering (voucher) sturen wij na de aanbetaling van 30%. De rest van het bedrag wordt de dag na accommodatie in het appartement op de rekening gestort. Inchecken is mogelijk na 14.00 uur. Uitchecken kan tot 10 uur. Bij aankomst haalt u de sleutels op bij de receptie van het resort. De receptie is geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Gelieve uw aankomst na 17.00 uur tijdig aan te kondigen, zodat u het appartement kunt betreden. De toeristenbelasting betaalt u bij het uitchecken bij de receptie van het resort. Juni en september zijn de beste maanden van het jaar om in Lumbarda te verblijven als het zonnig is en er geen neerslag is en de temperatuur het aangenaamst is, er minder mensenmassa's zijn en de zee aangenaam is om te zwemmen. Uiteraard zijn de prijzen gunstiger dan in het hoogseizoen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 6 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 75 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het resort biedt motor- en autoverhuur en in de buurt kunt u heerlijk fietsen. Taxibootservice, die elke 30 minuten en per boot rijdt, vervoert passagiers op uitstapjes naar de eilanden Vrnik en Badi (met prachtige stranden) en naar het oude centrum van Korčula ( https://taxi-boat-korcula.com ) Binnen in een straal van 1 km van het appartement bevinden zich diverse bekende wijnhuizen. In Lumbarda kunt u ook zien: folkloristische optredens, visavonden op vrijdag, klapa-concerten, kerkkoorconcerten, "Grk"-wijnfestival, culturele evenementen, tentoonstellingen van lokale en bezoekende artiesten, recreatieve, sportieve en amusementsactiviteiten voor volwassenen, beachvolleybal , toernooivoetbal, touwtrekken, vrachtrace, kinderprogramma zwemschool, waterspelen (voor zwemmers), wedstrijd zandtorens bouwen, kinderspeelkamers en kunstateliers. Het oude centrum van Korčula ligt op slechts 6 km van het appartement en is verbonden door een lokale buslijn en een taxiboot.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement F2 Lumbarda Resort
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+3, September 2022
een plek om de ziel en het lichaam te laten rusten

Uitstekende ligging naast de heldere zee, en er is ook een zwembad beschikbaar, wat vooral de kinderen leuk vonden, een mooi terras, aangename schaduw van grote pijnbomen, vriendelijk personeel, goed bereikbare gratis parkeergelegenheid, dicht bij het strand... een echt een perfecte plek om je lichaam en ziel te laten rusten?

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Karlo Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement F2 Lumbarda Resort heeft 6384 keer bekeken sinds 01.07.2022.