Appartement ALDIMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in een rustig deel van de stad, op slechts 5 minuten van het centrum en op 2 minuten lopen van het strand. Voor het gebouw is er een terras dat onze gasten een aangename rust en ontspanning biedt. Voor het appartement is er een parkeerplaats voor gasten in ons appartement.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Busstation: 700 m
  • Treinstation: 60 km
  • Vliegveld: 75 km
  • Haven: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Voor de veiligheid van onze gasten en gezien de uitzonderlijke situatie met betrekking tot Covid 19, nemen we tussen de ploegen pauzes om het appartement schoon te maken en te desinfecteren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement ALDI
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Novi Sad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2023
Huis van de huishouder

Allereerst wil ik de netheid en netheid van het appartement prijzen met 5 * Het is gelegen op een uiterst rustige en stille plek, met een "weggestopte" tuin en een terras vol bloemen en groen. Afstand van het strand is 50 meter. Parkeerplaats voorzien voor auto's. Alles is binnen handbereik ... uitstekende locatie! We werden begroet met een welkomstgeschenk toen we aankwamen bij het appartement en ook toen we vertrokken. Een pluim voor de vriendelijke gastheren ... Als iemand die al 17 jaar op vakantie is in Makarska, kan ik vrijuit zeggen dat dit het BESTE appartement tot nu toe is!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Bakić,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Een droomvakantie

Alle toekomstige reizigers en gasten, geloof dat u geen fout zult maken als u kiest voor een ALDI-appartement. De service van de gastheer is van hetzelfde niveau als het aantal sterren dat we hebben gegeven, een zuivere vijf. Het appartement is schoon en netjes, uitgerust met alles wat je nodig hebt, ik zou willen benadrukken: een grote koelkast met meerdere diepvriezers, vaatwasser, strijkijzer, tv, airconditioning en parkeergelegenheid. De gastheren waren de eersten die ons verwelkomden en ons wegstuurden met een geschenk (het is niet relevant voor de beoordeling, maar het is zeker een aangename verrassing). We hebben de auto helemaal niet gebruikt tijdens ons verblijf in Makarska, het strand "aan de overkant" met warme, turquoise zee, alle voorzieningen in de buurt, voor kinderen...volwassenen...langs de lange promenade aan zee. Ze zouden lang alle pluspunten kunnen opsommen, er zijn geen minnen. Kom, zie, beleef en geniet van een onbezorgde vakantie! Groeten uit Slavonië!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Łódź,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juni 2023
RBI Ch.

De vriendelijkste eigenaar, we werden begroet en begroet met geschenken. Het sfeervolle, kleurrijke appartement met een charmante tuin heeft alles wat je nodig hebt en wat voor mij belangrijk is, is schoon. Leuke kittens komen op bezoek 2 minuten naar het strand. Naar de dichtstbijzijnde winkel 200 m. Naar het centrum met een wandeling van 10-15 minuten. Ik raad het met een zuiver geweten aan!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Diana Ravlić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools, Russisch,
De advertentie Appartement ALDI heeft 31248 keer bekeken sinds 10.02.2019.