Appartementen Big HillMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 59 per nacht
Beschrijving van de woning

Big Hill Apartments and Studio ligt in het westelijke deel van Makarska, in de provincie Split - Dalmatië. De appartementen zijn gelegen in een rustig deel van de buitenwijken van Veliko Brdo naast de kerk van St. Jerolima. De woning is omgeven door eeuwenoude olijfgaarden en lavendelstruiken! Alle wooneenheden hebben een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden, en op de top van het huis is er een spa met jacuzzi en ligstoelen en is beschikbaar voor alle gasten. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair en laat al onze gasten sprakeloos achter, met uitzicht op de zee en de eilanden, en op de achtergrond de bergen Biokovo. We hebben twee restaurants in de buurt, een grote supermarkt. !! Het dichtstbijzijnde strand ligt op 2 km afstand en het stadscentrum op 3,5 km! Alle wooneenheden zijn modern ingericht en voorzien van airconditioning, gratis internet in het hele gebouw, parkeergelegenheid voor de deur.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om 20% van het reserveringsbedrag of minimaal 100EURO te betalen, en de rest na aankomst in de accommodatie. Aankomsttijd is van 13:00 tot 24:00 uur, voorheen alleen op afspraak en indien mogelijk! Vertrektijd is op de dag van vertrek tot uiterlijk 10.00 uur!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Vooruitbetaling is niet mogelijk, het is mogelijk om de aankomstdata te wijzigen afhankelijk van beschikbaarheid!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.9 km
  • Strand: 1.9 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 1.4 km
  • Restaurant: 1 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 65 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Voor onze lieve gasten hebben we gezorgd voor een welkomstdrankje, basisbenodigdheden in de keuken en badkamer. Gratis internet in het hele gebouw, beveiligde parkeerplaats voor het gebouw en op het dakterras een spa om te genieten van de hot tub, ligstoelen en een spectaculair uitzicht!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Big Hill
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Željana Šimić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, ik en mijn team zijn hier voor u om uw vakantie in onze faciliteit onvergetelijk te maken en wij staan 24 uur per dag tot uw beschikking! We kijken uit naar uw komst en danken u voor het kiezen van onze accommodatie, en we garanderen dat u er geen spijt van zult krijgen en dat het u duidelijk zal zijn waarom onze dierbare gasten steeds weer bij ons terugkomen! Tot ziens! Gewenst

De advertentie Appartementen Big Hill heeft 16234 keer bekeken sinds 09.12.2021.