Appartementen Roso Makarska - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw ingerichte, moderne appartementen met airconditioning in een rustige buurt van Makarska. De appartementen zijn gelegen op enkele minuten lopen van het strand en het centrum. Een rustige omgeving en vakantieplezier zorgen voor waar vakantieplezier. Of u nu een liefhebber bent van de natuur, vakantie, genieten van de zee of 's avonds eropuit gaat, hier bent u aan het juiste adres. Kies de appartementen gelegen aan Put žuke 12 in Makarska en geniet van uw vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaalwijze: vooruitbetaling van 25 tot 30% op de rekening, de rest contant bij aankomst in het appartement. De prijs van een verblijf van maximaal 4 nachten wordt verhoogd met 30%. Indien de gast een voorschot betaalt en de reservering 120 dagen voor aankomst wil annuleren, retourneren wij 50% van het ontvangen voorschot, daarna wordt het voorschot niet meer geretourneerd. Aankomst in het appartement na 14.00 uur. Vertrek uit het appartement om 10.00 uur. Indien u het appartement eerder wilt betreden of langer wilt blijven dan de geplande aankomst- of vertrektijd, en de mogelijkheid bestaat, is een extra betaling vereist (20 euro per uur). Voor al het bovenstaande bestaat de mogelijkheid tot overeenstemming.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien de gast een voorschot betaalt en de reservering 120 dagen voor aankomst wil annuleren, retourneren wij 50% van het ontvangen voorschot, daarna storten wij het voorschot niet meer terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 70 km
  • Discotheek: 700 m
  • Casino: 600 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Met georganiseerde boottochten kunt u de eilanden Hvar, Brač en Korčula bezoeken, gaan raften op de rivier de Cetina (45 minuten rijden) of naar de prachtige berg Biokovo (30 minuten rijden), die vanuit de stad zelf te zien is . 5 km verder kunt u kennis maken met het plattelandstoerisme met lokale specialiteiten (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, ...) en wandelen in de natuur recreëren. Op het strand bestaat de mogelijkheid tot het huren van waterfietsen, fietsen, speedboten en boten, u kunt zich vermaken op de tennisbanen en op het strand kunt u jetskiën. De plaats is omgeven door talloze stranden en afgelegen baaien, en na het zwemmen kunt u ontspannen en opfrissen in de horecagelegenheden direct aan zee.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Roso
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
opole,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, September 2018
Ik raad !!

Hallo. Ik raad zeer warm, schoon, aangenaam, geweldige sfeer aan. We rustten 100%. Geweldige gastheren. We waren in 2018 (september) Misschien kunnen we dit jaar weer gaan. Vriendelijke groeten, Justyna en Grzegorz.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Tomaszów Mazowiecki,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+2, Juli 2019
Heel goed !!!

Ik beveel Roso Apartments het meest aan. Kamers schoon en netjes, volledig uitgerust. Heel dicht bij de winkel en bakker. Een geweldige plek om rond te hangen. Ik beveel en begroet

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Rokietnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2016
Super

Appartementen Roso Ik adviseer 1000% super-schone omstandigheden ruim leuke sfeer, rustig, mooi eigenaar. We zullen zeker terug gaan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
appartementen Roso

Marcin Bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat je familie voelde me comfortabel met ons en we kijken ernaar uit om volgend jaar weer ☺ Golden Roso

Toon alle beoordelingen
Zlata Roso Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben al vele jaren betrokken bij familietoerisme. Ons doel is om uw verblijf aangenaam en speciaal te maken, zodat u ons bij uw vrienden zult aanbevelen. Wij willen dat uw stem onze promotie is. Welkom!

De advertentie Appartementen Roso heeft 120745 keer bekeken sinds 03.04.2014.