Appartementen RosoMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in het centrum vlakbij het strand in Makarska. App 2+2 (Strand, centrum) aan Kralja Zvonimir 3a, Makarska ligt naast alle belangrijke voorzieningen in de stad. App 2+2 bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met een intercom en een beveiligde blinde deur. De gasten van dit appartement hebben het recht om voor het appartement te parkeren, wat wij onze gasten zo aanbieden dat ik mijn voertuig parkeer tot uw aankomst en u dan mijn plaats geef. Zo weet u zeker dat u gratis kunt parkeren naast het appartement waar u verblijft. Parkeren en andere voordelen (residentiële belasting, gratis wifi, gebruik van airconditioning, wisselen van handdoeken, ...) zijn inbegrepen in de prijs van een overnachting. Profiteer van gunstige prijzen buiten het seizoen en gun uzelf de vakantie die u altijd al wilde. Bedankt voor het kiezen van dit appartement. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaalwijze: vooruitbetaling van 25 tot 30% op de rekening, de rest contant bij aankomst in het appartement. Verblijf maximaal 5 nachten, 50% vooraf te betalen op de rekening, de rest contant bij aankomst in het appartement. De prijs van een verblijf van maximaal 4 nachten wordt verhoogd met 30%. Indien de gast een voorschot betaalt en de reservering 120 dagen voor aankomst wil annuleren, retourneren wij 50% van het ontvangen voorschot, daarna storten wij het voorschot niet meer terug. Indien de verhuurder de reservering wil annuleren en daarvoor een geldige reden heeft, is hij verplicht de gast hiervan op de hoogte te stellen en binnen 3 dagen vanaf de dag van de kennisgeving het volledige bedrag van het voorschot terug te betalen. Aankomst in het appartement na 14.00 uur. Vertrek uit het appartement om 10.00 uur. Indien u het appartement eerder wilt betreden of langer wilt blijven dan de geplande aankomst- of vertrektijd, en de mogelijkheid bestaat, is een extra betaling vereist (20 euro per uur). Voor al het bovenstaande bestaat de mogelijkheid tot overeenstemming.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien de gast een voorschot betaalt en de reservering 120 dagen voor aankomst wil annuleren, retourneren wij 50% van het ontvangen voorschot, daarna storten wij het voorschot niet meer terug. Indien de verhuurder de reservering wil annuleren en daarvoor een geldige reden heeft, is hij verplicht de gast hiervan op de hoogte te stellen en binnen 5 werkdagen vanaf de dag van de kennisgeving het volledige bedrag van het voorschot terug te storten. .
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 80 m
  • Bank: 70 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 80 m
  • Discotheek: 100 m
  • Casino: 40 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Met georganiseerde boottochten kunt u de eilanden Hvar, Brač en Korčula bezoeken, gaan raften op de rivier de Cetina (45 minuten rijden) of naar de prachtige berg Biokovo (30 minuten rijden), die vanuit de stad zelf te zien is . 5 km verder kunt u kennis maken met het plattelandstoerisme met lokale specialiteiten (Veliko brdo, Gornje Tučepi, Makar, ...) en wandelen in de natuur recreëren. Op het strand bestaat de mogelijkheid tot het huren van waterfietsen, fietsen, speedboten en boten, u kunt zich vermaken op de tennisbanen en op het strand kunt u jetskiën. De plaats is omgeven door talloze stranden en afgelegen baaien, en na het zwemmen kunt u ontspannen en opfrissen in de horecagelegenheden direct aan zee.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Roso
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zlata Roso
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben al vele jaren betrokken bij familietoerisme. Ons doel is om uw verblijf aangenaam en bijzonder te maken, zodat u ons bij uw vrienden zult aanbevelen. Wij willen dat uw stem onze promotie is. Welkom!

De advertentie Appartementen Roso heeft 88921 keer bekeken sinds 05.04.2014.