Appartementen SaniMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen van Sani zijn volledig en modern ingericht. De slaapkamers zijn dubbel, met tweepersoonsbedden en badkamers. We zijn blij om een ​​groter gezin of een groep vrienden te verwelkomen die willen genieten van de eerste koffie op het terras of van een glas wijn op de zonsondergang. In de tuin is er een barbecue met tuinmeubelen. Restaurants en stranden liggen op 3 tot 10 minuten lopen van de accommodatie en er zijn verschillende toeristische voorzieningen, een kinderpark, restaurants, discotheken, een sportcentrum. Als dit niet genoeg is, kunt u onze unieke eilanden elke dag bezoeken op excursieboten of de botanische tuin van de berg van Biokovo, die boven de stad uitsteekt. De gastheren zijn vriendelijk en professioneel, klaar om u te allen tijde van dienst te zijn.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling van minstens 100 Euro is verschuldigd bij het boeken van accommodatie via bank of postwissel. Tijd om de appartementen na 13.00 uur binnen te gaan en uit te checken tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 85 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 400 m
  • Casino: 600 m
  • Nationaal Park: 500 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De vriendelijke gastheren zullen u graag verwelkomen bij aankomst. Ook kunnen we excursies per boot regelen tegen een lagere prijs dan de markt. Als u met het vliegtuig komt, kunnen we ervoor zorgen dat u langskomt. Geschikt voor sportliefhebbers, fietsers, wandelaars ... De nabijheid van de berg Biokovo zal u verrassen en een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden bieden, en uw paden laten wandelen of fietsen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sani
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gatineau,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juni 2023
Sterk aanbevolen accommodatie!

Ik reisde zonder voorbehoud langs de Adriatische kust en besloot een aantal dagen in Makarska te blijven. Ik had ongelooflijk veel geluk dat ik door van deur tot deur te kloppen op gebouwen met het bord "kamers", toevallig het geweldige stel Sani en Damir Begovic (Ul. Petorice Alačevića 40, Makarska) tegenkwam. Slechts een zeer korte loopafstand van de jachthaven , strand, restaurants... Ze hadden een kamer beschikbaar voor 4 nachten. De kamer met kingsize bed, badkamer, balkon... Foto's doen het geen recht. In het echt is het nog mooier. Beter uitgerust en schoner dan veel 4- en 5-sterrenhotels en -resorts waar ik over de hele wereld heb verbleven. Sani liet me de grotere eenheden zien die geschikt zijn voor meer mensen en gezinnen. Uitgerust met wasmachine, droger, kitchenette en met mooie familiekamer. Ik zie graag nieuwe plekken en ga zelden terug naar waar ik al was, maar Makarska en omgeving zijn een terugreis waard en de accommodatie in Sani is de kers op de taart. Bedankt Sani en Damir voor gastvrijheid en vriendelijkheid, ik heb een heerlijk verblijf gehad. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een kamer/appartement zonder maaltijden inbegrepen. Eerlijk Dragica

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hartelijk dank

Beste Dragica, bedankt voor de aanbeveling en bedankt voor het erkennen van onze wens en inspanningen om onze gasten te plezieren door te renoveren en te investeren in nieuwe faciliteiten. Uw vriendelijke woorden betekenen dat we op de goede weg zijn. We zijn blij dat je je welkom en op je gemak voelde bij ons. Het zou een eer voor u zijn om ons opnieuw te bezoeken. Hartelijke groeten! Zonnig

BRATISLAVA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sani, Juli 2018
Heel erg bedankt

Vanuit de accommodatie waren we allemaal helemaal tevreden, mooie kamers, airconditioning, schoonmaak in elke kamer en tv. Een grote gemeenschappelijke keuken, volledig uitgerust. We zaten super op het grote terras. Zowel appartementen als eigenaren zijn 100% tevreden. Eindelijk een geschenk dat we helemaal niet hadden verwacht. Heel erg bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je!

Geachte gasten, bedankt voor de mooie woorden en veel groeten van Makarska! Sani

Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Augustus 2017
Veel dank

Hartelijk dank voor een fijn verblijf, We zijn blij en we zullen zeker appartementen aanraden aan je vrienden. Groeten uit Polen:)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je wel!

We zijn blij dat we waren mooi met ons en dat we willen aanraden aan vrienden! Vanuit het hart dank u! Sani

Toon alle beoordelingen
Sani Begović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Sani heeft 59273 keer bekeken sinds 05.02.2014.