Appartementen AnnaLošinj Mali Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij heten u van harte welkom en een prettige vakantie in ons huis Anna. Het is een oud kapiteinshuis gelegen in een rustig deel van de stad, niet ver van het centrum. Het is omgeven door een tuin en groen. 100 m van de zee, 500 m van het stadscentrum en 600 m van het dichtstbijzijnde strand. Het heeft twee appartementen. App Anna 1 bevindt zich op de tweede en Anna 2 bevindt zich op de derde verdieping van de woning. Beide appartementen hebben uitzicht op de zee en de haven, elk 70 m2 groot (twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, badkamer, woonkamer met eetkamer en keuken). De appartementen zijn van alle gemakken voorzien (eet- en kookgerei, handdoeken, beddengoed, tv, WIFI, wasmachine, koelkast met föhn, airconditioning). In de wintermaanden worden de appartementen verwarmd door centrale verwarming in alle kamers. De dichtstbijzijnde toegang tot het huis met de auto ligt op 100 meter afstand. Je moet verder te voet gaan. De appartementen hebben gereserveerde parkeerplaatsen naast de hoofdweg, op 250 meter van het huis. Mogelijkheid om ligplaatsen te huren bij Nadir Yacht op 250 meter van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Elk appartement is geregistreerd voor 4 personen. Er zijn geen extra bedden. Bij het maken van een reservering wordt een voorschot van 100 euro op de girorekening van de huurder gestort. Bij no-show wordt het voorschot niet geretourneerd. Het restant van het bedrag voor de gereserveerde accommodatie wordt op de dag van aankomst in de accommodatie betaald op de girorekening van de huurder of contant (afhankelijk van de wens van de gast). Bij vroegtijdig vertrek vanaf de gereserveerde datum vindt geen restitutie plaats, het gehele bedrag van de gereserveerde datum wordt betaald. Eenmalige eindschoonmaak 35 euro. Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur. (mogelijk eerder aankomen als het appartement klaar is voor de volgende gast). De mogelijkheid om bagage achter te laten na het verlaten van de accommodatie als de gast later van het eiland vertrekt, bijvoorbeeld per boot, catamaran, bus, enz. Het gebruik van elke vorm van grill/barbecue is om veiligheidsredenen ten strengste verboden. Babybedje en babyvoeder op aanvraag gratis. Helaas accepteren wij geen huisdieren.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Er zijn geen restituties voor geannuleerde reserveringen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 400 m
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Casino: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het huren van accommodatie bieden wij de gasten een welkomstdrankje, informatie en aanbevelingen voor verblijf en excursies.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Anna
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2021
Geweldige accommodatie!

Zeer mooi uitgerust, schoon en netjes appartement. De kamers zijn ruim en mooi ingericht, de badkamer is groot en van alle gemakken voorzien. Ook in de keuken ontbreekt niets wat je nodig zou kunnen hebben bij het bereiden van voedsel, en het terras biedt een perfect uitzicht op de baai, de stad en het blauw van de zee! Wij hebben genoten!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Anna, Juli 2017
Voor elke aanbeveling

Dank u voor uw gastvrijheid, plezier en alles wat je ons hebt gegeven. We komen terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dear Misak

Dank u voor uw vriendelijke woorden. Je bent lief en zoete obitelj.Bilo was een genoegen om u te ontmoeten en zijn uw gastheer. Tijd doorgebracht met u, het was geweldig. Je altijd welkom ons.

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Anna, Juni 2017
Wij raden deze accommodatie

Absoluut allemaal goed! Mooi, schoon en functioneel appartement, gastvrijheid, goede locatie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dear Pairs

Dank u voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat je verblijf in ons huis was leuk en aangenaam. Het was een genoegen om u en uw bitelj voldoen. Altijd bent u welkom om contact met ons op.

Ana Grubješić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

We kijken uit naar het zien en te kiezen voor onze accommodatie. We zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf in ons huis aangenaam.

De advertentie Appartementen Anna heeft 51050 keer bekeken sinds 11.06.2016.