Appartementen B&B BelvedereLošinj Mali Lošinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 56 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis is gelegen in de zeezone, omgeven door een dennenbos, toegang voor voertuigen tot een eigen parkeerplaats, dicht bij het strand, dicht bij het stadscentrum, dicht bij het ziekenhuis en winkels.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De vooruitbetaling dient te geschieden op het moment van reserveren, de rest bij aankomst. Betaling uitsluitend contant of het volledige bedrag door storting op rekening. Inchecken 14:00 - 22:00 uur, uitchecken 10:00 uur. Voor meer informatie kunt u ons bellen of per e-mail contact met ons opnemen. In het hoogseizoen worden appartementreserveringen gemaakt voor minimaal 7 dagen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van een vaste bevestigde reservering van privé-accommodatie is de datum van ontvangst van de schriftelijke annulering de basis voor de berekening van de annuleringskosten als volgt: Gratis annuleren is mogelijk tot 60 dagen voor aankomst, minus manipulatiekosten in het bedrag van 50 euro Annulering van de reservering gemeld 30-59 dagen voor aankomst: 30% van het totale bedrag van de reservering wordt in rekening gebracht. Bij annulering van de reservering 7-29 dagen voor aankomst gemeld, wordt 70% van het totaalbedrag van de reservering in rekening gebracht, bij annulering tot 6 dagen vóór de dag van aankomst, en minimaal 1 dag voor aankomst: 100% van het totaalbedrag van de reservering wordt in rekening gebracht. Bij annulering op de dag van aankomst of bij NO SHOW wordt 100% van het totaalbedrag van de reservering in rekening gebracht. Als annuleringsdatum wordt beschouwd de datum waarop het bericht van annulering van de reservering wordt ontvangen (als het een zondag of een feestdag is, is dit de eerstvolgende werkdag).
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 11 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 100 m
  • Casino: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje in de appartementen bij een verblijf van 7 dagen of langer. In de kamers is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. De prijs is exclusief: Toeslag voor 1 nacht - 50% Toeslag voor een verblijf van 2-3 nachten - 30% Appartement - prijs per dag Kamer - voor twee personen per dag Alle schade in het appartement of de kamer wordt rechtstreeks aan de huurder betaald . BTW is bij de prijs inbegrepen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen B&B Belvedere
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vodice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Gewoon uitstekend!

Mijn vriend en ik zijn net terug van een vakantie in Mali Lošinj. We verbleven in het Magnolia-appartement, dat erg mooi en modern, licht en ontspannen is. Het heeft alles wat men nodig heeft. De eigenaren zijn ook geweldig. We raden een verblijf in BB Belvedere ten zeerste aan! We komen voor het tweede jaar terug met vrienden. Groeten uit Slovenië!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
VENEZIA MESTRE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Augustus 2023
geweldige vakanties

allemaal perfecte hoffelijkheid en sympathie van de eigenaren uitstekende kamer en ontbijt sterk aanbevolen voor prijs kwaliteit

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Pakrac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2023
Een beoordeling

Uitstekende accommodatie nabij de stranden Čikat en Veli žal, ook dicht bij de stad en winkels (5 min). De kamers zijn ruim en netjes met een prachtig uitzicht over de stad en het groen. Het ontbijt is heerlijk, overvloedig, elke dag een ander dessert, altijd vers. De gastheer is aanspreekbaar, meegaand, altijd klaar om te helpen en aanbevelingen te doen voor een goed restaurant of café. Alle lof en aanbevelingen voor een aangename en ontspannende vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Melita Tukerić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen B&B Belvedere heeft 54053 keer bekeken sinds 12.07.2019.