Appartementen DrndelićKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Drndelic zijn gelegen in een rustig deel van Malinska 135 meter van de zee en het strand, en 15 minuten. lopen naar alle essentiële inhoud (centrum, tankstation, apotheek, restaurants, winkels, vierkante centra). Eerste winkel (150m). De appartementen zijn 72 m2 met een terras van 30 m2 (1e verdieping) en 20 m2 (2e verdieping) met zeezicht. Elk appartement heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een woonkamer met een eethoek, een badkamer, een apart toilet en 1 babybedje. De keukens zijn volledig uitgerust met een koelkast, waterfornuis, magnetron, filterkoffiezetapparaat en oven. Föhn en strijkijzer voor gebruik. De woonkamer heeft een nieuwe Samsung smart-tv (80 cm) en een extra bed voor 2 personen. Appartementen zijn voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen) Elk appartement heeft een beveiligde parkeerplaats in de tuin voor 1 auto (voor 2 auto's te vragen)? Barbecue beschikbaar. Huisdieren op aanvraag ??? Het verzamelen van gasten en het spelen van kinderen in de tuin - is niet toegestaan voor de rust van andere gasten in het huis! Bestellingen worden om hygiënische redenen niet gegeven

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling is verplicht als bevestiging van de reservering ten bedrage van 30% van de totale prijs van het verblijf, het resterende bedrag wordt bij aankomst in het appartement contant betaald. In geval van annulering van de reservering zullen we niet terugkeren naar AKONTACY. Aankomst van gasten is na 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur - tenzij anders overeengekomen. Inbegrepen in de prijs is inclusief onbeperkt internetgebruik, airconditioning en eindschoonmaak van het appartement. Het gebruik van airconditioning voor de stookperiode (winter) kost nog eens 5 € per dag! De prijs van een verblijf van één nacht is 30% hoger dan de hierboven vermelde prijs, 2, 3 en meer nachten, de prijs blijft hetzelfde! Vraag ons alstublieft wanneer we in het appartement aankomen LEES HET HUIS ROOD, dus er zal geen onnodige dubbelzinnigheid en misverstand zijn.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 200 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 600 m
  • Vliegveld: 17 km
  • Haven: 800 m
  • Discotheek: 600 m
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Op elk moment staan we voor u klaar voor een verscheidenheid aan vragen en helpen bij het kiezen van restaurants, stranden, speciale eilandlocaties, recreatie en meer.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Drndelić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 17 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Malinska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Drndelić, Juni 2017
zelfde lof

We waren hier en het was geweldig, zeer mooi appartement, prachtige stranden, dichtbij handel, zeer mooie wandeling naar het centrum, vriendelijke eigenaren kortom, alle uitstekend zoals het hoort !! In ieder geval, we krijgen !! Dank je wel.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
BOHINJSKO JEZERO,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Drndelić, Juni 2017
Uitstekend - zeer goedkoop :)

Het appartement is geweldig, mooi ingericht met stijl. Schoon, geweldig. Het heeft een mooi terras met uitzicht op de zee. De keuken is zeer goed uitgerust. Het heeft alles wat je nodig hebt. In de buurt van de zee, op slechts 5 minuten lopen, waren we met malimo kinderen. Op zee, natuurlijke schaduw, dus het is geweldig voor de kinderen :) dame is erg vriendelijk en meegaand. We hadden een geweldige vakantie. We zullen zeker terug! Aanbevelingen zou zijn voor iedereen. Helena en familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
BOHINJSKO JEZERO,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Drndelić, Juni 2017
Uitstekend!

Alles was geweldig, groot en schoon appartement met een groot terras met uitzicht op de zee. De keuken is zeer goed uitgerust, je moet echt alle keukengerei om te koken, dat nog niet is snijmessen. :) De zee is in de buurt - een 5 minuten lopen met kleine kinderen. De dame is vriendelijk. Echt hadden we een geweldige vakantie. We zullen zeker terugkomen. :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Martina Mihaljčić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Gelukkige, glimlachende en communicatieve persoon; Afgezien van de Kroatische taal, spreek ik Engels, Duits en Italiaans! Welkom Geachte gast !!!!

De advertentie Appartementen Drndelić heeft 109827 keer bekeken sinds 08.03.2015.