Appartementen BarbaraKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk Malinska en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het huis met appartementen is gelegen in Malinska boven het hotel Malin, op het adres Dubašljanska 13. Het is 450 meter van de zee, 750 meter van het centrum, 300 meter van de eerste winkel. Alle appartementen hebben een aparte ingang op de eerste verdieping en een parkeerplaats naast het huis, beschikbaar onbeperkt Wifi in vol signaal, airconditioning, parkeerplaats, satelliet-tv. Op de begane grond van het huis is het mogelijk om gebruik te maken van de grill, die is omgeven door groen en aangename schaduw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Er kan op twee modellen betaald worden: 1. Model: Vooruitbetaling van € 100,00 voor het boeken van accommodatie, het resterende bedrag contant bij aankomst in de accommodatie 2. Model: Vooruitbetaling voor het betreden van de accommodatie Aankomst (check in ): 14: 00 uur Uitchecken: 10: 00h
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Er vindt geen restitutie plaats van het voorschot. De verhuurder staat in voor de hygiëne en identiteit van de uitstraling van het gehuurde.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 700 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 12 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Taxiservice (tegen betaling).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Barbara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
OSIJEK,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2022
Verheugd!

Het appartement is netjes, modern en nog mooier live. Het appartement is gelegen nabij de zee en het strand. De gastheren zijn uiterst vriendelijk en aardig. Alle lof en warme aanbeveling aan iedereen. Ik kom zeker nog een keer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Barica Šikulec Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Barbara heeft 24999 keer bekeken sinds 14.06.2021.