Appartementen PetrakKrk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Petrak zijn gevestigd in een vrijstaand familiehuis met twee appartementen, elk op een eigen verdieping, waardoor privacy voor elke gebruiker van de individuele appartementen is gegarandeerd. De woning is omgeven door een hekwerk dat de tuin omsluit met een erf en gratis parkeergelegenheid voor totaal 4 auto’s aan de straatzijde en een omheinde tuin achter de woning. Er is een mogelijkheid om op aanvraag het hele huis te huren (beide appartementen tegelijkertijd), wat vooral handig is voor twee of drie gezinnen die samen op vakantie gaan. Het huis ligt ongeveer 250 meter van het centrum van Malinska en ongeveer 300 meter van het stadsstrand. Een winkel en een tankstation liggen op ongeveer 150 meter afstand, evenals het dichtstbijzijnde restaurant. De barbecue bevindt zich in de tuin van het huis en wordt gedeeld door beide appartementen. Gratis WiFi en satelliet-tv zijn beschikbaar in de appartementen. Airconditioners voor koeling en verwarming bevinden zich in beide appartementen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
aankomsttijd 14.00 uur, vertrektijd 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 14 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Appartement 2+2 (60 m2) bevindt zich op de begane grond van het huis en bestaat uit een kamer met een tweepersoonsbed, terwijl er in de woonkamer twee extra bedden staan (twee bedden met matrassen). De keuken is uitgerust met serviesgoed, een koelkast met vriesvak, een magnetron, een elektrisch fornuis met oven, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Het appartement beschikt over een voor- en achterterras. Huisdieren zijn welkom tegen een meerprijs van € 5,- per dag per huisdier. ---------------------------------------------- ---------------- Appartement 4+2 (90 m2) bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit 2 kamers met tweepersoonsbedden, terwijl er 2 extra bedden in de woonkamer staan. Het appartement beschikt over een badkamer (douche/toilet) en een apart toilet. De keuken is voorzien van serviesgoed, een dubbele koelkast met vriesvak, een magnetron, een elektrisch fornuis met oven, een waterkoker en een filterkoffiezetapparaat. Het appartement beschikt over een groot terras aan de voorzijde met uitzicht op de tuin en een balkon met uitzicht op de tuin.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Petrak
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Presov,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Uitstekend appartement en geweldige gastheren

Het was de eerste keer dat we in het appartement van Petrak verbleven en ook in Malinska. Alles was volgens beschrijving. Zeer, zeer schoon met alle benodigde apparatuur (zelfs een koffiezetapparaat was aanwezig). We waren zeer tevreden met alles wat met het appartement te maken had en ook de gastheren (Srebrenka en Aljosa) zijn absoluut vriendelijke en behulpzame mensen, heel erg aardig! Appartementbestemming vanaf zee, stadscentrum, winkels of vismarkt was geschikt voor ons, slechts een kleine wandeling. Malinska is een heel mooi, rustig en schoon vakantieoord en je kunt elke dag kiezen om op een ander strand te zijn. Het is aan te raden om wat contant geld bij u te hebben, want er zijn kosten verbonden aan het opnemen van contant geld bij de geldautomaat in Malinska. We verbleven twee weken in een appartement en hebben geen enkele keer een auto gebruikt. De temperatuur was erg warm, zelfs Malinska ligt in het noorden van Kroatië. Ik raad het appartement van Petrak ten zeerste aan en hoop dat we het nog een keer zullen bezoeken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Srebrenka Petrak Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Petrak heeft 8743 keer bekeken sinds 01.03.2023.