Appartementen Rona505Krk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Rona505 ligt in het dorp Sveti Anton, op 2 km van Malinska. Barbecuebenodigdheden en WiFi zijn gratis beschikbaar voor gasten. De appartementen zijn uitgerust met anti-allergische kussens, beschermnetten tegen muggen en insecten, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser. Elk appartement heeft twee balkons. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de privéparkeerplaats binnen de faciliteit. Het gebouw en de omgeving zijn van buitenaf beveiligd met videobewaking. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 500 meter afstand. Verschillende stranden bevinden zich niet ver van het gebouw, waaronder het strand genaamd Rova, dat op 1,7 km afstand ligt en een beachvolleybalveld heeft. De lokale bushalte ligt op 200 meter afstand. Het centrale busstation bevindt zich in Malinska. De veerhaven bevindt zich in Valbiska, op 8 km afstand. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan en tegen meerprijs mogelijk.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Accommodatie is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst en tot 10.00 uur op de dag van vertrek, tenzij vooraf een ander tijdstip is afgesproken. Diensten die extra in rekening worden gebracht: de airconditioning wordt geactiveerd met een geprogrammeerde kaart (1 euro/uur), wasmachine 10 euro per gebruik. Huisdieren betalen 7 euro per dag. Bij een verblijf korter dan 5 nachten wordt de prijs verhoogd met 30%. Appartementreservering (vooruitbetaling) wordt bevestigd door betaling op de bankrekening van 30% van de totale prijs en de rest van het bedrag bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, ook in deze ongewone omstandigheden bent u welkom in ons huishouden. Reis alstublieft gewetensvol. Wij hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de situatie, zo kunt u 7 dagen voor de geboekte aankomstdatum annuleren met 100% restitutie van het voorschot. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst houden wij het voorschot volledig in. Deze annuleringsvoorwaarden zijn geldig tot het einde van de pandemie. Dank u voor uw begrip.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1.5 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1.8 km
  • Busstation: 1.7 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
  • Discotheek: 1.5 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Er zijn wandel- en fietspaden in de directe omgeving. Behalve langs de kust langs de paden die we #Lungomare# noemen, lopen er ook fietspaden door het binnenland van het eiland.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Rona505
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 19 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Schwäbisch Gmünd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3, Juli 2019
Mooi appartement!

Een groot compliment voor onze zeer vriendelijke en zeer behulpzame gastvrouw! Werden zeer hartelijk verwelkomd. Een zeer schoon en mooi appartement wachtte ons op. Nieuwe keuken, mooie badkamer, deels antiek meubilair en veel ruimte in het appartement. 2 balkons beschikbaar. Airconditioning aanwezig. Als we iets misten, zorgde onze gastvrouw er meteen voor. Van haar kregen we veel tips voor goedkoop winkelen en festiviteiten, die plaatsvinden in Krk. We komen al jaren met onze hond en zijn er altijd weer enthousiast over. Onze Luna voelt zich hier thuis en is net zo welkom. We kijken uit naar het volgende jaar en kunnen alleen de gastvrijheid van mevrouw Bogovic aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Bern,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Rona505, April 2018
We komen terug

Luxe appartement met alle benodigde faciliteiten. We verbleven afgelopen zomer drie weken, de plaats is mooi en rustig. We hebben gereserveerd voor dit jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Schwäbisch Gmünd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Rona505, Juli 2017
Mooi verblijf!

Bent u hier ooit gegaan en terugkomen zeer veel. Mooi en zeer schoon appartement in een rustige locatie. Zeer mooi en nieuw ingericht. Het appartement heeft twee balkons. Onze hond Luna brachten we onvergetelijke en heerlijke dagen. De hond strand is niet ver weg. Onze verhuurders zijn erg aardig en vriendelijk, zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben haar naar mijn hart, We zijn blij om aan te bevelen Rona appartementen aan al onze vrienden, kennissen en iedereen die deze recensie lezen! We kijken uit naar volgend jaar

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Angela Bogovic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Rona505 heeft 154372 keer bekeken sinds 23.02.2016.