Appartementen Sara Krk Malinska - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 52 per nacht
Beschrijving van de woning

Aan al uw verwachtingen zal worden voldaan door onze nieuwe en modern ingerichte appartementen, gelegen in het zonnige Malinska. Sara Apartments is gelegen in een zeer rustige zijstraat niet ver van het centrum, de zee en het strand. Ook de eerste winkel, restaurant en bakker zijn in de directe omgeving. Onze gasten zijn erg belangrijk voor ons, daarom staan wij altijd tot uw beschikking met alle adviezen en acties. Onze ervaring in toerisme legt onze familietraditie vast, die is geërfd van de tweede generatie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor een vaste reservering is het noodzakelijk om een voorschot van 30% van het totaalbedrag op onze rekening te storten. De rest van het bedrag betaal je ter plekke contant of met een van je kaarten. Wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen, bevestigen we deze per e-mail en sturen we je een voucher met alle details over de reservering. Alles is bij de prijs inbegrepen (airconditioning, toeristenbelasting). Registratie per gast wordt eenmalig in rekening gebracht voor een bedrag van 4 EUR. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW tegen het tarief van 13%! Voor een verblijf van maximaal 4 dagen wordt het totale bedrag van het verblijf verhoogd met 30%. Onze check-in is vanaf 15.00 uur en check-out is tot 10.00 uur. Als u na 20.00 uur arriveert, dient u ons dit vooraf te melden of ons op de dag van aankomst een sms of e-mail te sturen. We beantwoorden graag alle verdere vragen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 14 km
  • Haven: 15 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 11 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wij streven er altijd naar om uw wensen te vervullen. Zo organiseren wij met veel plezier een transfer van het vliegveld naar ons, verzorgen de aanlegplaats, visvergunning, wij adviseren excursies, boottochten en kunnen deze voor u boeken, wij geven u advies over wat u zeker moet zien, waar je kunt goed eten en nog veel meer. Al onze gasten krijgen samen met onze partners korting op boottochten, restaurants en andere bijbehorende faciliteiten in Malinska of op het eiland Krk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
LJUBLJANA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2022
Trebinjska 12

Een verblijf in een appartement kan niet aangenamer zijn! alles is dichtbij. van de dokter, winkel, strikt centrum van het mooie Malinska! Wat betreft het appartement, alle 5, netheid, beter dan in veel hotels! De mogelijkheid van een overeenkomst met de eigenaar en mevrouw Dušanka - onbetaalbaar! Ik raad het iedereen aan die zich tijdens zijn vakantie geen zorgen wil maken!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Beste Katja, heel erg bedankt voor het verblijf in onze appartementen en voor het zijn van onze gast. We zijn erg blij dat je je vakantie precies zo hebt doorgebracht als je wilde, en we hopen dat we je nog een keer als onze gast mogen verwelkomen! Bedankt en we wensen je het allerbeste tot de volgende keer!

Postojna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Augustus 2022
Zeje 1a

Hartelijk groeten. De appartementen van Gordana en Dušanka zijn zeer mooi ingericht en je hebt alles binnen, van vorken tot borden ... alles is geregeld. Wanneer je bij het appartement komt, is alles schoon en mooi, om nog maar te zwijgen van het terras en het uitzicht op de stad Malinska, en alles is in de buurt. Ik weet dat ik volgend jaar bij je terug zal komen. Hallo Gordana en zeg hallo tegen Dusanka, de keizerin en een erg aardige dame !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Beste Martin, heel erg bedankt voor alles. We zijn erg blij dat je een aangenaam verblijf bij ons hebt gehad in onze appartementen en we kijken uit naar je terugkeer! We wensen je het allerbeste en veel groeten.

Gordana Stanković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Onze ervaring - uw perfecte vakantie! Onze instelling is al de tweede generatie van de familie activa en nam een ​​lange ervaring in het toerisme. Onze ervaring gaat terug tot 1978, toen mijn ouders voor het eerst haar deuren geopend voor gasten lachen. Dan is de kamer met ontbijt, de huidige Bed & Breakfast, en vandaag zijn moderne appartementen. Onze gasten zijn altijd met raad en daad ter beschikking.

De advertentie Appartementen Sara heeft 112736 keer bekeken sinds 09.04.2017.