Vakantiehuis Le KletMarija Gorica - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 98 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom in twee volledig uitgeruste huizen om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en te genieten van de rust en het groen van het dorp. De woningen liggen naast elkaar, waardoor ze zowel in hun geheel als afzonderlijk gehuurd kunnen worden. Beide zijn ingericht in de traditionele stijl van Hrvatski Zagorje, hout en baksteen - ze zijn een combinatie van modern comfort en een natuurlijke omgeving, zonder buren in de directe omgeving. Elk huis heeft een grote veranda, uitgerust met een barbecue en een tafel om te socialiseren, met uitzicht op de Sutla-vallei. Panorama biedt u de mogelijkheid om te genieten van spectaculaire zonsondergangen, en voor extra ontspanning is er een jacuzzi-massagebad en een IR-sauna voor twee personen. Beveiligde parkeerplaats voor maximaal 6 voertuigen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt gemaakt door het betalen van een voorschot van 30%. De rest van het geld wordt betaald bij aankomst in de faciliteit. Aankomsttijd bij de faciliteit: 16.00 uur (mogelijk arrangement) Vertrektijd: 10.00 uur (mogelijk arrangement). Als u extra apparatuur nodig heeft die niet in de lijst staat, kunt u dit voor aankomst vragen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Annulering van de reservering is mogelijk tot 30 dagen vóór de incheckdatum, met restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
Extra faciliteiten
Onder de extra faciliteiten binnen de faciliteit kunnen we benadrukken: een welkomstdrankje en een tafel, een infraroodsauna voor twee, een jacuzzi-massagebad, een tuinhuisje voor gezelligheid met een grote open haard voor spiesjes, een etnisch-dorpse sfeer en isolatie van de bewoonde wereld.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Le Klet
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, November 2023
Voor wat voor vakantie u ook wenst!

Mooie huizen met een prachtig uitzicht die alles bevatten wat u nodig heeft voor een vakantie, of u nu alleen bent, met z'n tweeën of met het hele gezelschap. Je kunt zien dat ze met liefde zijn ingericht, elk detail is zorgvuldig gekozen om bij de algehele sfeer te passen. De huisjes hebben alles wat je nodig hebt voor een meerdaagse vakantie. Toen we aankwamen was alles schoon en netjes, de gastheer verwelkomde ons met een aangestoken vuur. Milina, de algemene indruk overtreft al mijn verwachtingen. Ik kan niet wachten wanneer ik weer de kans krijg om naar dit prachtige pand te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Voor wat voor vakantie u ook wenst!

Kristina, bedankt voor de recensie. Ik ontvang graag weer gasten zoals jij. Ik kijk uit naar je volgende bezoek!

Čakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Oktober 2023
Bedankt

Beste Vedrana, bedankt voor je gastvrijheid en betrokkenheid bij ons verblijf! Het huis en de omgeving waren precies wat we nodig hadden. Comfort in de natuur, ver van alles, maar dichtbij genoeg bij de inhoud. Tot snel en bedankt! Žac & Vedrana

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2023
In één woord: Prachtig!

Ik heb onlangs de gelegenheid gehad om in het prachtige huis "Le Klet" in Marija Gorica te verblijven en ik ben gewoon heel blij. Alles was absoluut perfect, vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we dit stukje paradijs moesten verlaten. De accommodatie is charmant en comfortabel, met een prachtig gedecoreerd interieur dat warmte en elegantie uitstraalt. De kamers zijn ruim, schoon en uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De bedden zijn uiterst comfortabel, wat een goede nachtrust en volledige ontspanning mogelijk maakte. Wat me vooral wist te bekoren was het prachtige terras met een spectaculair uitzicht op het omringende landschap. Het was geweldig om daar 's ochtends met koffie in de hand te zitten en te genieten van de frisse lucht en de stilte van de natuur. We hadden ook de mogelijkheid om een barbecue op het terras te bereiden. De gastvrijheid van de gastheren was geweldig. We werden begroet met een glimlach en hartelijkheid, en we kregen alle nodige informatie over de omgeving en de activiteiten die we kunnen proberen. De vriendelijkheid en aandacht voor detail hebben echt indruk op ons gemaakt. De locatie is ook ideaal. In de buurt is er prachtige natuur, wandel- en fietspaden waardoor we op een actieve en leuke manier de omgeving konden verkennen. Al met al was het verblijf in vakantiehuis "Le Klet" onvergetelijk. Ik heb genoten van elk moment dat ik daar heb doorgebracht en ik hoop zeker snel terug te keren. Bedankt aan het hele team voor de geweldige ervaring die ze ons hebben gegeven!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Vedran Iveković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Mijn naam is Vedran en ik zal uw gastheer zijn tijdens uw verblijf in het LeKlet-huis. Ik sta tot uw beschikking en ik hoop dat u ervan zult genieten. Welkom!

De advertentie Vakantiehuis Le Klet heeft 22346 keer bekeken sinds 30.07.2023.