Appartement ValinorCres Martinščica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Valinor is bedoeld voor wie een rustige vakantie met vrienden of familie weet te waarderen. Een ideaal uitgangspunt om te ontspannen, wandelen, zwemmen en nieuwe plekken te ontdekken. Het appartement is nieuw ingericht en u vindt er alles wat u nodig heeft om u thuis te voelen. Als je iets mist, laat het ons weten en we zullen ervoor zorgen dat alles wat je nodig hebt goedmaken. De stranden zijn dichtbij, de natuur is om u heen ... haal het meeste uit uw kostbare vakantiedagen. De ligging van Appartementen Valinor is ideaal vanwege de rustige buurt en de natuur. In de buurt zijn: het strand van Lubenice, het reservaat voor vale gieren, de zeegrot Blue Grotto en een ongewoon natuurverschijnsel - het zoetwatermeer Vrana. Natuurlijke attracties, prachtige excursiebestemmingen, verborgen baaien en stranden, talrijke culturele en historische monumenten, kerken, musea, galerijen, tentoonstellingen, het specifieke leven van de bewoners, hun beroepen, gebruiken, authentieke klederdrachten en rijke gastronomie van het eiland verrijken uw vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wijze van betaling: contant (op rekening of bij aankomst) Vooruitbetaling: 20% van het overeengekomen bedrag vooruit te betalen. Ideale aankomsttijd - 14u, ideale vertrektijd: 10u.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringstermijn: minimaal 15 dagen voor de afgesproken aankomstdatum.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 15 km
  • Vliegveld: 27 km
  • Haven: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Vanaf dit jaar hebben we grotere balkons in al onze appartementen, evenals nieuw meubilair. We hebben het een beetje voor je bijgewerkt, zodat we nog meer comfort en een onbezorgde vakantie hebben!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Valinor
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Maja i Tomislav Buntak Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een jong gezin met twee kleine kinderen die graag hun zomers doorbrengen in Martinšćica-Miholašćica. Elk moment, wanneer onze verplichtingen het toelaten, brengen we op zee door met genieten of reizen. We hopen dat u de vakantie vol positieve indrukken achterlaat. We kijken er naar uit om gasten te ontmoeten, want we houden van reizen en ontspannen ...

De advertentie Appartement Valinor heeft 31193 keer bekeken sinds 10.09.2019.